Yılın annesi Şehit annesi seçildi

Dünya devi beyaz eşya markası olan BEKO, her yıl düzenlediği yılın annesi etkinliğini bu yılda devam ettirdi. Düzenlenen yılın annesi etkinliğinde şehit annesi Kezban Baykuş’a hediyesini Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı takdim etti

Yılın annesi Şehit annesi seçildi
06 Mayıs 2016 Cuma 17:53

 KATILIM YOĞUN OLDU

Dünya devi beyaz eşya markası olan BEKO, her yıl düzenlediği yılın annesi etkinliğini bu yılda devam ettirdi. Düzenlenen programa Beko Bölge Yöneticisi Oğuz Öztekin, Beko Bölge Pazarlama Sorumlusu Yılmaz Çelik, Beko Bölge Yönetmeni Yusuf Akbaş, Beko Çerkezköy Bayii Zafer Ticaret sahipleri Mustafa Uğraş ile Bülent Uğraş, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Çerkezköy Kızılay Şube Başkanı Ertan Aşut, CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

YILIN ANNESİ KEZBAN BUZKUŞ OLDU

Programın açılış konuşmasının yapan Beko Çerkezköy Bayii Zafer Ticaret sahibi Mustafa Uğraş, her yıl düzenledikleri bu etkinliği bir sosyal sorumluluk olarak kabul ettiklerini belirterek, “Sosyal sorumluluk kapsamında her yıl düzenlenen Anneler günü etkinliğinde bu yılın annesi olarak Çerkezköy’ümüzün şehidi Mustafa Baykuş’un annesini seçtik. Kendileri bundan 18 yıl önce bugün Güneydoğu’da vatani görevini yaparken teröristlerce açılan ateş sonucu şehit düşen Mustafa Baykuş’un annesidir. Kendilerine de bu vesile tekrardan Allah’tan sabır diliyoruz” dedi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Konuşmaların ardından programda yılın annesi Kezban Baykuş’a hediyesi takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çekildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.