Yılın ilk ÇTSO Müşterek Komite Toplantısı yapıldı

Yılın ilk Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Müşterek Komite Toplantısı, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda, 10 meslek komite başkanı, başkan yardımcısı ve komite üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi

Yılın ilk ÇTSO Müşterek Komite Toplantısı yapıldı
01 Mayıs 2015 Cuma 16:41

 10 MESLEK KOMİTE BAŞKANI KATILDI

Yapılan toplantıya Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, meslek komite başkanı, başkan yardımcısı ve komite üyeleleri katıldı.

KOZUVA: AMACIMIZ EN KALİTELİ HİZMETİ VERMEKTİR

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva; “Çok değerli Yönetim Kurulu, Komite Başkanlarımız ve Komite Üyelerimiz; Öncelikle Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Müşterek Komite Toplantımıza hoş geldiniz diyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hepinizin bildiği üzere, 2015 yılı odamız için ayrı bir önem taşıyor. Bunun sebebi ise, ‘Hizmette kalitenin yükseltilmesi’ noktasında çok önemli bir adım atmış olmamızdır. Odamız, gerekli çalışmalarını tamamlayarak Akredite Oda yani 5 Yıldızlı Hizmet veren Oda Sertifikasını 2015 yılı başında aldı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak birçok alanda olduğu gibi kalitemizi bu alanda da ispatlamış olduk. Göreve geldiğimiz günden beri, bu süreçte emeği geçen siz değerli Komitelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Amacımız, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üyelerimize en iyi şekilde ve en kaliteli hizmeti vermektir. Hep birlikte odamızı daha iyi noktalara taşıyacağımızdan da şüphem yoktur.” ifadelerini kullandı.

YURT DIŞI FUARLARINA KATILIM BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

 Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlemiş olduğu yurt dışı fuar gezilerine de vurgu yapan Kozuva; “Kıymetli Yönetim Kurulu, Komite Başkanları ve Komite üyelerimiz; Odamızın organize ettiği Yurt Dışı Fuar Gezileri konusuna da değinmek istiyorum. Uluslararası fuarlara katılımın hem sizler hem de oda üyelerimiz açısından büyük önem taşıdığına inanmaktayım. Örneğin, son olarak katıldığımız Messe Sanayi ve Endüstri Fuarı dünyanın en önemli fuarlarından biriydi. Geçtiğimiz yıl fuar 200 bine yakın ziyaretçiyi ağırladı. Bu tip fuarların yeni bağlantılar kurma açısından çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Fuarlara katılım sağlanırsa, sektörlerinizde ihtiyaç duyabileceğiniz yenilikleri de görme şansı yakalayabilirsiniz. Kısacası, Odamızın organize ettiği yurt dışı fuarlarına katılımın önemine dikkat çekmek istiyorum.” dedi.

MESLEK KOMİTELERİNİN ETKİNLİK VE VERİMLİLİK DEĞERLENDİRMESİ

2015 yılı itibarı ile kalitede geldikleri noktaya ve yurt dışı fuarlarına değindikten sonra toplantının gündemine değinen Süleyman Kozuva; “Bugünkü gündemimizde, odamızın 3 yıllık stratejik planı çerçevesinde meslek komitelerinin ‘Etkinlik ve Verimliliğine yönelik durum tespit çalışması’ yer alıyor. Çalışmayı, danışmanlık hizmeti aldığımız firma yetkilileri gerçekleştirecektir. Toplantıya katılımınızdan ötürü teşekkür ediyor, sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” Diyerek konuşmasını bitirdikten sonra Sektora İş Çözümleri Eğitim ve Danışmanlık şirketi ortağı ve yöneticisi Serkan Usta, komite üyelerine ‘Meslek Komitelerinin Etkinlik ve Verimlilik Anketi’ başlıklı anket hakkında bilgi verdi ve anketi üyelerin değerlendirmesine sundu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.