Yılların ismi 'Erler Gıda'

Müşteri Mutluluğu'nu temel ilke edinen ve kaliteden ödün vermeyen anlayışıyla yıllardır Çerkezköy'de hizmet vermekte olan Erler Gıda, kasap reyonundan şarküteriye, manav reyonundan unlu mamullere, baharattan kuruyemişe, kişisel bakım ürünleri ve çok geniş ürün yelpazesini en uygun fiyatlarla Çerkezköy ve bölge halkının beğenisine sunmaya devam ediyor

Yılların ismi 'Erler Gıda'
28 Haziran 2015 Pazar 19:29

 KASAP REYONU HİZMETTE

Yıllardır gıda sektöründe Çerkezköy'e kaliteli ve güler yüzlü hizmet vermekte olan Erler Gıda, bünyesine kasap reyonunu da ekledi. Şarküteriden manav reyonuna, unlu mamullerden kişisel bakım ürünleri ile hizmet vermekte olan Erler Gıda, geniş ürün yelpazesine kasap reyonunu da ekledi. Erler Gıda'nın bünyesine kattığı kasap reyonunda bütün tavuk, köy tavuğu, piliç bonfile, piliç çıtır pirzola, piliç pirzola, piliç kanat, kasap sucuk, kuzu kelle, kuzu ciğer, kasap köfte, kuzu saç kavurma, kuzu kuşbaşı, kuzu gerdan haşlama, kuzu külbastı, kuzu incik, dana pirzola, dana antrikot, dana kuşbaşı, dana köftelik kıyma, dana biftek, kuzu but ve kuzu kol gibi ürünler bulunuyor.

GÜNLÜK TAZE SÜT DE BULUNUYOR

Kaliteli hizmette ödün vermeden Çerkezköy halkına yıllardır hizmet etmeye devam eden Erler Gıda, Kızılpınar'da bulunan çiftliklerinden el değmeden sağılan günlük inek ve keçi sütleri Çerkezköy ve bölge halkı ile buluşturuyor.300 litre kapasiteli özel soğutucular sayesinde süt tazeliğini ve temizliğini koruyor. Şarküteri sektöründe de iddialı olan Erler Gıda da koyun peyniri, inek peyniri, edirne peyniri, keçi peyniri, kelle peynir, tulum peynir, burgu peyniri, tereyağı gibi ürünler bulunuyor.

ÖNCE İNSAN VE ÇEVRE SAĞLIĞI

Çerkezköy'e yıllardır hizmet vermekten gurur duyduklarını dile getiren Fahrettin, Vahdettin, Fahri ve babaları Ali Er "İnsana ve çevreye saygılıyız; Erler Gıda olarak faaliyet gösterdiğimiz her alanda önce insan ve çevre sağlığını esas alan, etik ilkeleri dahilinde hareket etmekteyiz. Dürüstlük konusunda iddialıyız; kuruluşumuzda, ticarette güven kaybetmenin her şeyi kaybetmek anlamına geldiği bilincini şirketimizin değişmez ilkesi yaptık" ifadelerini kullandılar.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.