Yılmadan sonuca gidersek başarılı oluruz

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Hasan Demir, partisinin Kapaklı İlçe Örgütünü ziyaret etti

Yılmadan sonuca gidersek başarılı oluruz
27 Şubat 2015 Cuma 18:26

 KADIN KOLLARINA DAHA FAZLA ÖNEM VERECEĞİM

Konuşması boyunca Kadın Kolları’nın önemini her fırsatta dile getiren Demir, “Geçmiş dönemlerde İlçe Başkanlığım zamanında, daha önceki Milletvekili Aday Adaylığım sürecinde Kadın Kollarımızın desteğini ve faydasını çok gördüm. Genel Başkanımız geçtiğimiz günlerde Tekirdağ’da İlçe Başkanları ile bir toplantı gerçekleştirmişti ben isterdim ki bayanlarımızın da fikirlerinin alınsın. Eğer Ankara’da olursam özellikle Kadın Kollarına daha fazla önem vereceğim.” dedi.

6’DA 6 YAPABİLİRİZ

Yapılacak olan ön seçiminde önemine vurgu yapan Demir, “Ön seçimde işin özü ortaya çıkıyor. Ön seçim üyelerin istediği, kendilerini temsil edecek kişinin Ankara’ya gitmeden önce kendilerinin belirlediği isimin olmasıdır. 2001 yılında 11 bin olan üye sayısı bugün 22 bine dayandı. Üyelerin fikirleri alınmalı. Onlar buradan isteyecekler biz Ankara’da baskı yapacağız. CHP adına yapılan her şey keyifli. Yılmadan sonuca gidersek başarılı oluruz. Çerkezköy’de Tekirdağ’da nasıl 12’de 12 yaptıysak bu seçimde 6’da 6’da yapabiliriz. Anadolu illerinde 10’da 10 olduğu gibi. Tekirdağ CHP’nin kalesidir.” açıklamalarında bulundu.

KAPAKLI’NIN DESTEĞİNİ İSTİYORUZ

Diğer aday adayı arkadaşlarına da başarılar dileyen Hasan Demir; “8 Mart’ta yapılacak olan ön seçimlerin herkese hayırlı olmasını diliyorum. Bugün buraya Kapaklı’nın desteğini istemeye geldik. Sizlerin Ankara’daki sesi olmak için tüm gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.