Yılmaz ailesinin acı günü

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Yurt Turizm’in sahiplerinden Salih Yılmaz’ın oğlu Alican Yılmaz (23) ve iki arkadaşı, geçirdikleri trafik kazası sonucu yaşamlarını yitirdi.

Yılmaz ailesinin acı günü
04 Nisan 2018 Çarşamba 10:46

SALİH YILMAZ’IN OĞLU; RAHMİ YILMAZ’IN YEĞENİ
Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Yurt Turizm’in ortaklarından Salih Yılmaz’ın oğlu Alican Yılmaz (23) ile yanında bulunan Ebru D. (23) ve Esengül C. (23), dün gece yanşan trafik kazasının ardından hayatlarını kaybetti.
KAMYONA ÇARPTI
Edinilen bilgilere göre, gece saat 01.30 sıralarında Alican Yılmaz’ın kontrolünde Çorlu’dan Çerkezköy istikametinde seyir halin olan 34 FK 0705 plakalı araç, yine aynı istikamette seyreden Menderes Kara kontrolündeki 34 UB 449 plakalı kamyona arkadan çarptı.
ARAÇTA BULUNAN 3 KİŞİ DE HAYATINI KAYBETTİ
Kaza sonrası araçta bulunan Alican Yılmaz, Ebru D. ve Esengül C. hayatlarını kaybederken, cenazelerin İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği öğrenildi.
15 TEMMUZ ŞEHİTLER CAMİİ’NDE
Alican Yılmaz’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Tepe Mevkii’nde bulunan 15 Temmuz Şehitler Camii’nde kılınacak olup, İstasyon Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
 
Çerkezköy Gazetesi olarak, genç yaşta hayatlarını kaybeden Alican Yılmaz, Ebru D. ve Esengül C.’ye Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diliyoruz.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.