Yılmaz Arat'dan Akay'a hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Yılmaz Arat'dan Akay'a hayırlı olsun ziyareti
17 Nisan 2014 Perşembe 07:54

Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Belediye Başkanı Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Beraberinde Başkan Vekili Hüseyin Özata ile Çerkezköy Belediyesi'ne gelen Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Başkanlık koltuğu’na yeni oturan Vahap Akay'a 'Hayırlı olsun' dedi. Taşıyıcılar Kooperatifi hakkında bilgiler veren Yılmaz Arat, "Kooperatifimizin 136 üyesi bulunuyor. Çerkezköy'de 43 fabrikaya hizmet veriyoruz. Demiryolunda ve Gümrük'te yükleme işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Amacımız üyelerimizin iş hacmini artırmak.
Milli Eğitim ve diğer kamu kurumlarına ücretsiz olarak hizmet veriyoruz. Çerkezköy Belediyesi'nin de her zaman yanındayız. Bize ihtiyacınız olduğunda araçlarımızla her zaman belediyenin hizmetinde olduğumuzu bilmenizi isterim. Tekrar yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Başarılar dileriz" dedi.
Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat'a ziyareti nedeniyle teşekkür eden Başkan Vahap Akay, "Biz de sizlere elimizden gelen katkıyı inşallah sağlarız. Çerkezköy için artık elbirliği ile çalışacağız. Sizinle bir araya gelmeyi bizde arzu ediyoruz. Bu ziyaretler bitsin ilk fırsatta bizde size geleceğiz. Tekrar buraya kadar zahmet edip geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.