Yılmaz: Bu Oda’yı en iyi şekilde yöneteceğiz

1 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşecek olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerine Mavi Listeden Başkan Adayı olarak katılan Rahmi Yılmaz, Çerkezköy Kent Koseyi Başkanı Funda Serfiçe’yi ziyaret etti.

Yılmaz: Bu Oda’yı en iyi şekilde yöneteceğiz
12 Mart 2018 Pazartesi 17:35

ÇERKEZKÖY KENT KONSEYİ’Nİ ZİYARET ETTİLER
Çerkezköy Kent Konseyi’nde Başkan Funda Serfiçe ve Genel Sekreter Hüseyin Ülger tarafından karşılanan Rahmi Yılmaz’a ekibinde bulunan kadın adaylar eşlik etti.
MEVCUT MECLİSTE KADIN ÜYE SAYISI SIFIR
Ziyarette konuşan Yılmaz, ‘’Bildiğiniz üzere 1 Nisan’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimleri yapılacak. ÇTSO’nun şu anki meclisinde kadın üye sayısı ne yazık ki sıfır.’’ dedi.
KADIN VARSA UMUT VARDIR
Kadının katılmadığı, yoksa sayıldığı bir toplumun medeniyet çerçevesinde değerlendirilmesinin mümkün olmadığını kaydeden Yılmaz, ‘’Kadın toplumda varsa, o toplum medeni ve üretkendir. Kadın varsa umut da vardır. Bu düşüncelerle kadın üyelerimize fırsat eşitliği sunarak seçime girmelerini istiyorum. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı 1 Nisan 2018’den itibaren en az 4’te 1 oranla kadın üyelerle birlikte yönetmek istiyorum.’’ ifadelerini kullandı.
KADINLARIMIZ HAYATIN HER ALANINDA OLMALI
Rahmi Yılmaz’a seçimde başarılar; seçimin de Çerkezköy’e hayırlı olmasını dileyen Çerkezköy Kent Konseyi başkanı Funda Serfiçe, ‘’Kadınlarımız hayatın her alanında olmalı. Kadınlarımızı bu şekilde girişimci görmekten son derece mutluluk duyuyoruz. Biz kurum olarak herkese eşit davranmak durumundayız. Çerkezköy için en hayırlısı neyse onun olmasını diliyorum.’’ dedi.
GEÇMİŞİ TEMİZ ARKADAŞLARLA ÇALIŞIYORUZ
Yola çıktıkları ekip arkadaşlarını; geçmişi temiz, geçmişinde cemaat bağlantısı olmayan, bölgenin doğasına zarar verecek her türlü eyleme karşı dimdik durabilecek kişilerden seçtiklerini belirten Yılmaz, ‘’Arkadaşlarıma güveniyorum. Çerkezköy’ü hak ettiği yere getirerek bu odayı en iyi şekilde yöneteceğiz.’’ açıklamalarında bulundu.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.