Yılmaz: Meclis üyeliğim devam ediyor

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu tarafından toplantılara katılmadığı gerekçesiyle Meclis Üyeliği düşürülen Rahmi Yılmaz, Tekirdağ Bölge İdare Mahkemesine yaptığı itiraz sonucu mahkeme tarafından haklı bulunarak Meclis Üyeliği görevine iade edildi.

Yılmaz: Meclis üyeliğim devam ediyor
09 Şubat 2018 Cuma 16:14

ADALET TECELLİ ETTİ
Konu ile ilgili ÇTSO Meclis Toplantı Salonunda bir açıklama yapan Rahmi Yılmaz; “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde ÇTSO Yönetimi tarafından Meclis Toplantılarına katılmadığım gerekçesiyle Meclis Üyeliğim düşürülmüştü. Ancak buradaki asıl amaç benim özellikle bütçe konusunun görüşüldüğü iki toplantıya katılmamamdı. Çünkü bütçedeki harcamaları benim görmemi istemediler. Bu nedenle böyle bir gerekçeyle haksız bir şekilde toplantıya katılmamı engellediler. Ancak yapmış olduğum itiraz neticesinde mahkeme beni haklı buldu ve adalet tecelli etti” dedi.
USULE AYKIRI TEBLİĞ EDİLDİ
Meclis Toplantılarının kendisine usule aykırı bir şekilde tebliğ edildiğini vurgulayan Yılmaz; “Normalde Meclis Toplantılarının, toplantının yapılacağı tarihten en az 24 saat önce Meclis Üyelerine tebliğ edilmesi gerekiyor. Ancak Oda Yönetimi tarafından toplantılar tarafıma aynı gün tebliğ edilmiş ve toplantıya katılmamam amaçlanmıştır. Bunun yanı sıra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden de benim adıma, benim haberim olmadan yazı alınmış” diye konuştu.
MECLİS ÜYELİĞİM DE, BAŞKAN ADAYLIĞIM DA DEVAM EDİYOR
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olmasından ötürü kendisi hakkında bilinçli bir kampanya yürütüldüğünü ifade eden Yılmaz; “Yasal olarak yapamadıklarını başka yollardan yapmaya çalışıyorlar. Bir de benim hakkımda, ‘Zaten onun Meclis Üyeliği düştü, aday falan olamaz’ diye dedikodu üretiyorlar. Buradan tüm Oda Üyelerine seslenmek istiyorum, Meclis Üyeliğim de, Başkan adaylığım da devam ediyor” ifadelerini kullandı.
GENÇ VE DİNAMİK BİR EKİPLE YÖNETİME GELECEĞİZ
Nisan ayında yapılacak olan seçimler hakkında da konuşan Yılmaz; “Gençler ve kadınlardan oluşan dinamik ekibimizle Nisan ayında yapılacak olan seçimi kazanacağız. Nisan ayından sonra Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası gerçek sahiplerinin yani üyelerinin olacak” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.