Yılmaz Soydan’dan anlamlı kampanya

Çerkezköy’ün tanınmış simalarından Yılmaz Soydan, başlattığı kampanyayla Şanlıurfa’da bulunan bir ilkokula ayakkabı ve çorap yardımında bulunmayı planlıyor. ‘1 ayakkabı 1 çorap’ ismini verdiği kampanya kapsamında şimdiye kadar 100 çift ayakkabı ve çorap topladıklarını kaydeden Soydan, ‘’Çerkezköy’de kimden yardım istediysem beni geri çevirmedi. Desteklerinden dolayı tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yılmaz Soydan’dan anlamlı kampanya
12 Nisan 2018 Perşembe 20:56

ŞANLIURFA’DAKİ ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRECEK
Şanlıurfa’da bir kardeş okul seçtiklerini ve okul yönetimiyle de iletişime geçerek yardımda bulunacaklarını kaydeden Yılmaz Soydan, ‘’Şimdiye kadar 100’er çift ayakkabı ve çoraba ulaştık. Nakdi olarak yardım yapan hayırseverlerimiz de var. O parayla da ayakkabı ve çorap alarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde Şanlıurfa’daki kardeşlerimizi sevindirmek istiyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.