Yine O müdür, Yine skandal!

Kız öğrencilere ‘’Sonunuz Özgecan gibi olur’’; erkek öğrencilere ise ‘’yavşak yavşak gülmeyin’’ diyerek tepki toplayan ve Çerkezköy kaymakamlığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan Çerkezköy 75. Yıl Ortaokulu’nun eski müdürü Metin Demirbağ, vekaleten müdürlüğünü yürüttüğü Metin Seçkin Ortaokulu’nda yine skandal bir uygulamaya imza attı. Kantininde  kız ve erkek öğrencilere ‘haremlik-selamlık’ uygulama yapan Demirbağ, yine velilerin tepkisini çekti.

Yine O müdür, Yine skandal!
16 Ocak 2018 Salı 13:02

Hatırlanacağı üzere, 75. Yıl Ortaokulu Müdürlüğünü yürütürken kız öğrencilere ‘’ Yeteneksizsiniz yarışmasındaki köpek kadar beyniniz yok. Makyaj yapar, kıvırtırsanız, yanınızdaki erkeklere sarılırsanız, sonunuz Özgecan gibi olur. Sizler erkeklerden daha betersiniz. Siz kuyruk sallamasanız onlar da size gelmez’’; erkek öğrencilere ise ‘’Yavşak yavşak gülmeyin. Kızlara yanaşmayın. Muhatap olmayın’’ diyen ve konunun TBMM gündemine taşınması ve hakkında soruşturma başlatılmasının ardından kendini ‘’Sözlerim cımbızlanmış’’ diyerek savunan Metin Demirbağ, yeni görev yeri olan Metin Seçkin Ortaokulu’nda yine skandal bir uygulamaya imza attı.


KANTİNDE HAREMLİK-SELAMLIK UYGULAMA

Okul kantinini ‘’KIZ ÖĞRENCİ SIRASI’’ ve ‘’ERKEK ÖĞRENCİ SIRASI’’ diye ikiye ayıran Metin Seçkin Ortaokulu Müdürü Metin Demirbağ, öğrenci velilerin tepkisini çekti. Haftasonu özel bir okulun bursluluk sınavı için çocuklarını bu okula götüren veliler, kantindeki karşılaştıkları ‘haremlik-selamlık’ uygulamaya tepki gösterdiler.
‘’ÇOCUKLARIMIZI BU ZİHNİYETE Mİ EMANET EDECEĞİZ?’’
Kantindeki haremlik-selamlık uygulamaya tepki gösteren veliler ‘’İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bu okulda böyle bir uygulama yapıldığından haberi var mı acaba? Varsa bu duruma nasıl müsade ediyorlar. Okul müdürünün eski görev yaptığı okuldan zaten sabıkası var. Bu adam nasıl hala okul müdürlüğü yapabiliyor? Yetmezmiş gibi bir de Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünü de bu adam yürütüyor. Biz gençlerimizi ve çocuklarımızı bu adama mı emanet edeceğiz?’’ açıklamasında bulundular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kasım - 6 yıl önce
Tebrik ediyorum bir habercilik işini başarmışsınız Ama biraz da şu belediyeden haber yapsanız olmaz mı