YKS öğrencilerine destek amaçlı stant kuruldu

Çerkezköy Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları (YKS) Sınavı’na giren öğrencileri yalnız bırakmadı.

YKS öğrencilerine destek amaçlı stant kuruldu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Haziran 2022 Pazartesi 12:12

Belediye ekipleri sınav merkezlerinin önünde stantlar oluşturarak, sınava giren öğrencilere ve velilere su, kek ve meyve suyu ikram etti.

STANT KURULDU

Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurumları Sınavı kapsamında 18 Haziran Cumartesi günü yapılan Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve 19 Haziran Pazar günü yapılan Alan Yeterlilik Testi’ne (AYT) giren öğrenciler ve veliler için stantlar kurdu. Sınava giren adaylara ve velilere su, kek ve meyve suyu ikramında bulunuldu.

GENÇLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Çerkezköy Belediyesi’nin eğitime ve genç nesillere büyük önem verdiğine vurgu yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  “Cumartesi günü YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) kapsamında 43 okulda Temel Yeterlilik Testi sınavına giren öğrencilerimize ve Pazar günü kentimiz genelinde 30 okulda Alan Yeterlilik Testi sınavına giren gençlerimize ve onları bekleyen ailelerine Belediyemiz görevlileri tarafından su, kek ve meyve suyu ikramında bulunuldu. İki gün boyunca 55 kişilik bir ekip ile öğrencilerimizin ve velilerimizin sınav heyecanına ortak olduk” dedi.

Akay açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na giren öğrenci kardeşlerimiz bu süreçte çok çalıştılar. Heyecanla bugünü beklediler. Biz de onları ve ailelerini yalnız bırakmak istemedik. Sınava girecek evlatlarımıza ve onları bu sıcakta dışarıda heyecanla bekleyen velilerine, ikramlarda bulunduk. Bu vesile ile tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum. İnşallah yıllarca verdikleri emeklerin karşılığını alırlar.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.