Yol bakım-onarım ve yenileme çalışmaları sürüyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinin dört bir yanında başlattığı asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor

Yol bakım-onarım ve yenileme çalışmaları sürüyor
21 Eylül 2017 Perşembe 19:13

TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı'yı çağdaş ve modern bir hale getiren estetik ve kent kimliğine uygun projeleri kapsamında kent genelinde eş zamanlı olarak başlatılan yol bakım ve onarım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği ifade etti.
ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Başkan Mandalı “Belediye ekiplerimiz, yol bakım ve onarım hizmetleri çerçevesinde Belediyemizin yetki alanı içerisinde bulunan yolların bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirmektedir. İlçemizde Belediyemiz tarafından yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, asfalt ve beton yolların bozulan kısımlarının onarılması; stabilize yolların bozulan kısımlarının onarılması, genişletilmesi çalışmalarını yürütmektedir” dedi.
ASFALTLANMADIK CADDE VE SOKAK BIRAKMAYACAĞIZ
Kapaklı'nın Türkiye'nin en fazla göç alan ilçelerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Mandalı, bu doğrultuda inşaat sektörünün de ilçede her geçen gün daha da arttığını ifade etti. Başkan Mandalı açıklamasında “Kentimizde inşaat sektörünün hızla büyümesi ile yollarımızda yaşanan sorunları en aza indirgemek için ekiplerimiz aralıksız bir şekilde ilçemiz genelinde onarım ve bakım çalışmalarını sürdürüyorlar. Şimdi İnşaat yapım çalışmaları ile alt yapısı tamamlan tüm cadde ve sokaklarımızda çalışmalarımıza başlıyoruz. Yeni ihale hazırlıklarımızda tamamlanmak üzere ihalemiz sonuçlandıktan sonra Kapaklımızda kapsamlı bir sıcak asfalt yol yapım çalışmalarına başlayacağız. Kentimiz genelinde Belediyemiz yetki ve sorumluluğundaki cadde ve sokaklarımızda asfaltlanmadık yer bırakmayacağız.” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.