Yol yapım çalışmaları devam ediyor

Ramazan Bayramı’ndan sonra sistemli bir şekilde devam eden sıcak asfalt çalışmaları sonucu Fatih Mahallesi’nin büyük bir kısmı asfalt ile kaplandı. Adliye Binası arkasından Pınarça Deresi boyunca çalışmaları tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde takip eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Fatih Mahallesi’nin asfalt çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını kaydetti

Yol yapım çalışmaları devam ediyor
28 Temmuz 2015 Salı 16:51

 VELİKÖY MAHALLESİ’NDE DE SICAK ASFALT ÇALIŞMASINA BAŞLADI

Çerkezköy genelinde sıcak asfalt çalışmalarına devam eden Çerkezköy Belediyesi bugün Veliköy Mahallesi’nde de asfaltlama çalışmalarına başladı. Veliköy Mahallesi’nde bulunan Hürriyet Bulvarı’nda bulunan mevcut asfalt, trimer ile emilip yerine yeni sıcak asfalt serilecek.

DEMİRLİ BETON YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Belediyesi tarafından Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Şehit Doğan Çabuk Sokak ve çevresinde başlatılan çalışmalar da tüm hızı ile sürüyor. Şehit Doğan Çabuk Sokak’taki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, yapılan demirli beton yol ve yağmur suyu hattının kısa sürede tamamlanacağını, Öztrak Caddesi ve Malkoçoğlu Caddesi’ndeki trafik yoğunluğunu da azaltacaklarını ve burayı cadde görünümüne kavuşturacaklarını ifade etti. Şehit Doğan Çabuk Sokak ve bu sokağa bağlanan 15 adet sokağın yollarını ve altyapısını komple yapacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Şehit Doğan Çabuk Sokak’ta yapacağımız çalışmalar kapsamında 24 bin 100 metrekare demirli beton yol, 8 bin metrekare kaldırım, 3 bin 300 metre yağmur suyu hattı, 53 adet yağmur suyu rögarı ve 80 adet muayene bacası yapacağız” dedi.

ÇAYLAK SOKAK’TA PARKE YOL ÇALIŞMASINA BAŞLANACAK

İstasyon Mahallesi’nde bulunan Çaylak Sokak ve ara sokaklar için parke yol çalışmalarına başlanacak. İstasyon Mahallesi bağlantı yolundan başlayıp Cengiz Topel Caddesi’ne kadar yaklaşık 700 metrekarelik bir alana parke yol çalışması yapılacağını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çaylak Sokak’ta bulunan ara sokaklar dahil tamamen parke ile kaplanacak. Ayrıca öğrencilerimiz bu yoldan okullarına gitmek zorunda olduklarından yol boyunca kaldırım çalışması da yapılacak” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.