Yol yapım çalışmaları devam ediyor ​

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları kapsamında Kapaklı’nın çeşitli bölgelerinde sıcak asfalt ve beton yol yapım çalışmaları devam ediyor

Yol yapım çalışmaları devam ediyor ​
13 Şubat 2019 Çarşamba 13:10

HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ
Çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulunan Kapaklı Belediye Başkanımız İrfan Mandalı, “Üstyapı çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşım konusunda mağduriyet yaşamalarını önlemek adına İlçe genelinde yol yapım çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

11 CADDE VE SOKAKTA ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLADIK
Kapaklı halkının, hizmetlerin en kalitelisine layık olduğunu ve çalışmaların titizlikle devam ettiğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Cumhuriyet ve Atatürk Mahallelerimizde Yunus, Ümran, Arıtürk, Dilekbaşı, Şehit Kerem Aksoy, Gökdağ, Songül, Kalender, Hamido Sokak ve Hacı Ahmet Yesevi Caddesi; Karaağaç Mahallemizde ise Karadağ Caddesi’nde beton yol ve sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamladık.” ifadelerini kullandı.

EL DEĞMEMİŞ CADDE VE SOKAK KALMAYACAK
Hava şartlarının elverdiği sürece yol yapım ve onarım çalışmalarının aralıksız süreceğini ifade eden Başkan Mandalı, Kapaklı’da el değmemiş sokak ve cadde bırakmayacaklarını belirtti.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.