Yonca ile Kale ayrıldı

Lüks Yonca Seyahat Genel Müdürü Nihat Macit düzenlediği basın toplantısında Yonca Seyahat ile Kale Seyahat’in ayrıldığını belirtirken “2015 yılında Lüks Yonca Seyahat Yönetim Kurulu olarak almış olduğumuz karar neticesinde hiçbir firma ile bağımız veya ortaklığımız kalmamıştır” dedi

Yonca ile Kale ayrıldı
19 Eylül 2015 Cumartesi 11:58

Lüks Yonca Seyahat Genel Müdürü Nihat Macit Çerkezköy Otogar’ında düzenlediği basın toplantısında Yonca Seyahat ile Kale Seyahat’in ayrıldığını belirtirken, Kurban Bayramı dolayısıyla otogarda yaşanan yoğunluğu ek seferler ile gidereceklerini belirtti.

TRAKYANIN HİZMETİNDE OLACAĞIZ

5 Şubat 1988 yılında kurulan Lüks Yonca Seyahat’in 1993 yılında Kale Turizm ile centilmenlik anlaşması yaptığını belirten Nihat Macit “2015 yılında Lüks Yonca Seyahat Yönetim Kurulu olarak almış olduğumuz karar neticesinde hiçbir firma ile bağımız veya ortaklığımız kalmamıştır. 27 yıldır hizmetinde olduğumuz Trakya bölge halkının yine hizmetinde olacağız” dedi.

KUMLUGEÇİTTE İRTİBAT BÜROSU AÇILDI

Vize, Saray, Kapaklı, Çerkezköy arası ile İstanbul, Ataşehir, İzmit, Kocaeli, Gebze, Bursa, Sakarya, Düzce, Bolu, Ankara, Samsun, Ordu, Adapazarı seferleri ile hizmet etmeye devam ettiklerini belirten Macit “Çerkezköy’de şehir içi irtibat bürolarımızdan otogara gelmeden rezervasyon yapılabiliyor. Kumlugeçit Kaptan Sokak’ta irtibat büromuzu açıyoruz” ifadelerini kullandı.

BİR ÇOK SEFER İMKANI

Lüks Yonca Seyahat olarak yolculara bir çok sefer imkanı sunduklarını belirten Macit “Firmamızın yeni yüzyılın önce güven önderliğinde gülen yüzlü, özverili ve saygılı personeli ile yurt içi ve yurt dışı servis araçları, modern bilet otomasyon sistemi yardımıyla siz değerli yolcularımıza İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Denizli ve yurt dışında Bulgaristan, Haskova, Kırcali gibi bir çok sefer sunuyoruz” dedi.

YOL ULAŞMAKTIR YOLCULUK KAVUŞMAK

Lüks Yonca Seyahat’in yenilenmeye devam ettiğini belirten Macit “Atmış olduğumuz her adımda bizimle yol alan siz değerli yolcularımızın verdiği güçle yeniliklerimizi sürdürüyoruz. Eleştiri, öneri ve taleplerinizle birlikte yolumuza güvenle devam edebilmek umuduyla fikirlerinizi önemsiyoruz. Lüks Yonca Seyahat ailesi olarak bize güvenip desteklediğiniz için şükranlarımızı sunuyoruz. Yol ulaşmaktır, yolculuk kavuşmak, sizleri ulaşmak istediklerinize kavuşturuyoruz” dedi.

BAYRAMDA 15 DAKİKADA BİR ARAÇ KALKACAK

Lüks Yonca Turizm Genel Müdürü Nihat Macit ayrıca Kurban Bayramı nedeniyle oluşan yoğunluk için de çözüm içinde olduklarını belirtirken “Bayram nedeniyle oluşacak yoğunluktan dolayı ek sefer konulacak. Saat başı olan araçlarımız 15-20 dakikada bire düşecek. Hizmet vermeye en iyi şekilde devam edeceğiz” dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.