Yozgatlılar iftarda yan yana

Çerkezköy Yozgatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği,  dernek binası önünde önceki akşam iftar programı düzenlendi. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı iftar programında Dernek Başkanı Emin Sungur ve dernek yönetimi davetliler ile yakından ilgilendi.

Yozgatlılar iftarda yan yana
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Mayıs 2019 Çarşamba 12:19

BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISINDA BULUNDU
Çerkezköy Yozgatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emin Sungur iftar programında yaptığı konuşmada “Düzenlemiş olduğumuz iftar programımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm protokol üyelerimize teşekkür ediyorum.  Ramazan ayı sevgi, kardeşlik ve samimiyettir. Birbirimize saygı ve hoşgörü göstererek bu kutsal ayın gerçek amacına ulaşmasını sağlamalıyız. Unutmayalım ki birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece her geçen gün daha da güçleneceğiz. Katılımınız için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
GENİŞ KATILIM SAĞLANDI
Çerkezköy Yozgatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği geleneksel iftar programında Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Trakya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Burhan Koç, Federasyon Başkan Yardımcısı Osman Karadavut, Ülkü Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanı Hakan Değirmenci, Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği Başkanı Turgut Fiş, Kuzey Kafkas Dermeği Başkanı Emrullah Ataçay, Çerkezköy Malatyalılar Derneği Başkanı Esat Deniz ve çok sayıda davetli katıldı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.