Yüceer: 2017 ‘mühürsüz seçimle’ hatırlanacak

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yüceer: 2017 ‘mühürsüz seçimle’ hatırlanacak
29 Aralık 2017 Cuma 21:25

ÖZGÜR VE AYDINLIK SABAHLARA UYANACAĞIMIZ BİR YIL DİLEĞİYLE
“OHAL uygulamalarıyla hak ve özgürlüklerin kısıtlandığı, demokrasinin rafa kaldırıldığı, ekonomide, dış politikada, eğitimde sorunların katlanarak büyüdüğü bir yılı geride bıraktık.
2017 yılı baskı ve dayatmalarla, yoksulluk ve yolsuzluklarla, hukuksuzluklarla, OHAL’le hiçbir ilgisi olmayan KHK’larla, tek adam rejimini hakim kılmak için OHAL gölgesinde yapılan ‘mühürsüz seçimle’ hatırlanacaktır.
Ancak her yeni yıl özlemlerin, beklentilerin ve mutlu yarınların habercisidir.
2018 yılına hak-hukuk-adalet mücadelesi içinde huzurlu ve mutlu bir ülke inşa etmek için umutlarımızı tazeleyerek giriyoruz.
Bu mücadeleyi demokrasiden, insan haklarından, eşitlikten yana olan herkesle birlikte vereceğiz.
Yeni yılın; insan hak ve ihlallerinin yaşanmadığı, yoksulluktan, çaresizlikten söz edilmediği, sevgi ve hoşgörünün hâkim olduğu, kavgalardan, savaşlardan uzak bir yıl olmasını diliyorum.
Yeni yılın hukukun, adaletin, sevginin, barışın yılı olması temennimle, ülkemizin ve Tekirdağlı hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.
Özgür ve aydınlık sabahlara uyanacağımız bir yıl dileğimle…”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.