Yüceer: Bizimle birlikte tüm Türkiye kazanacak

CHP Tekirdağ Milletvekili ve Adayı Candan Yüceer, seçim çalışmalarına Çerkezköy’de devam etti.  Veliköy’de esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Yüceer, “Üreten, hakça bölüşen bir Türkiye yaratacağız ve Türkiye’yi sevgiyle büyüteceğiz” dedi.

Yüceer: Bizimle birlikte tüm Türkiye kazanacak
12 Haziran 2018 Salı 12:49

CHP Tekirdağ Milletvekili ve Adayı Candan Yüceer seçim çalışmalarına Çerkezköy’de sürdürdü. Yüceer, ilçe örgütü ile birlikte Veliköy Mahallesi’nde esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Partisinin seçim bildirgesini anlatan Yüceer, “Hedefimiz Türkiye’yi bölgesinde 21. yüzyılın lideri yapmak. 24 Haziran’da biz kazanacağız ve bizimle birlikte tüm Türkiye kazanacak. Kimsenin ayrımcılığa uğramadığı, kadın ve erkeğin eşit olduğu, huzurlu bir geleceğin, demokratik, özgür bir ülkenin sözünü veriyoruz” dedi.

5 YIL İÇİNDE 2 MİLYON İSTİHDAM
Üreten, hakça bölüşen bir Türkiye yaratacaklarını ve Türkiye’yi sevgiyle büyüteceklerini kaydeden Yüceer, toplumun her kesimini, her düşünceyi kucaklayacaklarını ifade etti. CHP’nin mega projesi Merkez Türkiye Projesiyle Türkiye’ye çağ atlatacaklarını belirten Yüceer, Beş Kalkınma Kuşağı projesi kapsamındaki kamu yatırımlarıyla 5 yıl içinde 2 milyon yeni istihdam sağlayacaklarını bildirdi. Türkiye çapında 400 fabrika ve teknoloji üssü kuracaklarını kaydeden Yüceer, işsizliği 5 yılda yüzde 5’in altına indireceklerini söyledi.

SAĞLIK ÜCRETSİZ OLACAK
Partisinin sağlık alanındaki vaatlerini de anlatan Yüceer, “Sağlık hizmetlerinin ücretsiz sağlanması ilkesini benimseyeceğiz. Sağlık hizmetlerinde katılım payı, ilave ücret gibi ödemelerle birlikte, hastaların eczanede, hastanede ödedikleri ya da maaşından kesilen tüm katılım paylarını kaldıracağız” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.