Yüceer buruk sevinç yaşadı

Pazar günü gerçekleştirilen Genel Seçimlerin ardından CHP Tekirdağ Milletvekili olarak meclise girmeye hak kazanan Dr. Candan Yüceer, seçim sonuçlarının kesinleşmesinden sonra parti binasında bir açıklama yaparak sonuçları değerlendirdi.

Yüceer buruk sevinç yaşadı
14 Haziran 2011 Salı 00:00

CHP’nin beklenenin altında oy aldığına dikkat çeken Yüceer, “Sonuçta halkın iradesi sandığa yansıdı. Bizim de bu karara saygımız var. Sonuçlar Çerkezköy’e Tekirdağ’a ve ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.
İSTEDİĞİMİZ BİR FİNAL OLMADI
Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer seçim sonuçlarının belli olmasının ardından kısa bir açıklama yaptı. Konuşmasında 12 Haziran’ın bir karar günü olduğunu hatırlatan Yüceer, 12 Haziran’ın aynı zamanda uzun bir maratonunun final günü olduğunu dile getirirken, Çerkezköy’den daha fazla oy beklediklerini kaydederek “Fakat bu istediğimiz bir final olmadı. Sonuçta halkın iradesi sandığa yansıdı. Bizim de bu karara saygımız var. Sonuçlar Çerkezköy’e Tekirdağ’a ve ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.
ÇERKEZKÖY’Ü EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM
Çerkezköy’ün uzun bir aradan sonra kadın milletvekili çıkardığını da ifade eden Yüceer, “Bu onuru bana yaşattıkları için tüm vatandaşlara teşekkür ediyorum. Var gücümle çalışıp Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi.
DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Yüceer açıklamasının sonunda, kendine destek veren herkese teşekkürlerini iletti ve “Bu günden sonra da çalışmalarımız daha büyük azim ve inançla devam edecek. Tüm örgütlerimize, teşkilatlarımıza verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.