Yüceer Çerkezköy'den başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, 7 Haziran Genel Seçimleri için çalışmalara Çerkezköy'den başladı. 7 Haziran Genel Seçimlerinde CHP 2. sıra Tekirdağ Milletvekili Adayı olan Candan Yüceer CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı ve Çerkezköy Belediye Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi

Yüceer Çerkezköy'den başladı
21 Nisan 2015 Salı 17:58

 AKP İKTİDARINA DUR DENİLMESİ GEREKİYOR

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ilk ziyaretini saat 13.00'da CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı'na gerçekleştirdi. Yüceer, İlçe Teşkilatı'nda yaptığı konuşmada 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemli olduğunu belirtirken "AKP iktidarına dur denilmesi gerekiyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçime hazırız. Seçim startımızı da Çerkezköy'den vermek istedim" dedi.

12 YILDIR NEREDEYDİN DİYE SORMAZLAR MI

AKP'nin bugüne kadar emeklileri hiçe saydığının altını çizen Yüceer "Bugüne kadar hiçe saydığı emeklilere 100 lira zam yapacaklarmış. 12 yıldan bu yana neredeydin diye sormazlar mı?" ifadelerini kullandı.

TEKİRDAĞ'DA 6-0 YAPACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi olarak emeklilerin başlarının tacı olduğunu, asgari ücretlerden vergi kesmeyeceklerini ve atanamayan öğretmenlerin atamasını da yapacaklarını belirten Yüceer "CHP olarak biz 2 dini bayramda da emeklilerimize birer maaş ikramiye vereceğiz. Bu seçim beyannamemizde de mevcuttur. Asgari ücretle çalışan vatandaşlarımız da maaşlarını tam alacak. Atanamayan öğretmenlerin atamasını da yapacağız. Bizler hayal üretmiyoruz, gerçek projeleri hayata geçireceğiz. Her kesimin sorunlarını çözeceğiz. Yerel seçimlerde Tekirdağ'da 12-0 yaptıysak bu seçimde de inanarak ve halkımızla birlikte Tekirdağ'da 6-0 yapacağız" dedi.

HESAP SORMA ZAMANI 7 HAZİRANDIR

Tekirdağ'ın kamu yatırımları bakımından hak ettiği hizmeti alamadığını belirten Yüceer "Tekirdağ Türkiye'nin 9. büyük ekonomisine sahip bir yer olmasına rağmen kamu yatırımlarında hak ettiğini alamıyor. Bu kadar güzel ve üretken insanların yaşadığı ilde neden gerekli yatırımların yapılmadığını bu halkımız seçimde iktidara sormayacak mı? Hesap sorma zamanı 7 Haziran’dır" dedi.

77 MİLYON İÇİN CHP İKTİDARI

Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir önceki seçimde 12 milyon 500 bin oy aldığını belirten Yüceer, halkın kendilerine muhalefet görevi verdiğini belirtti. 7 Haziran Genel Seçimlerinde ise iktidar görevi vereceklerine inandığını belirten Yüceer "Her gittiğimiz yerde artık insanlarımız CHP'yi iktidar olarak görmek istiyor. Projelerimizle ve  inançlarımızla iktidara hazırız. 77 Milyon için CHP’nin iktidar olmasını istiyoruz. CHP iktidarında herkes için en iyi olan her şey gerçekleşecek" dedi.

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTMAK İÇİN YOĞUN ÇALIŞIYORUZ

CHP Tekirdağ Milletvekili ve 2. sıra Adayı Candan Yüceer, İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Vahap Akay Belediye çalışmaları hakkında bilgiler verirken "Mayıs ayı içerisinde başlayacak projelerimiz var. Ambardere Baraj Projesi'nin ihalesi 8 Temmuz'da yapılacak. Barajın yapılmasıyla birlikte sel korkusu da bitecek. Önümüzdeki günlerde Kızılpınar’da alt ve üst yapı projelerinin tamamlanmasıyla hizmetler hızlanacak. Pınarça Deresi’nin 3 kilometresi DSİ tarafından ıslah edildi. Ancak Tekirdağ’ın Büyükşehir yapılanmasıyla birlikte bu derenin ıslah çalışmaları askıya alındı. 2 kilometrelik bölümün ne zaman ıslah edileceği konusu yılan hikayesine döndü. Bunu da Büyükşehir yapma kararında. Seçimlerde verdiğimiz sözleri tutmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

BELEDİYENİN YANINDA OLACAĞIZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de Akay’ın başarılı çalışmalara imza attığını belirtti. “CHP iktidarıyla çok daha güzel işler yapacaksınız” diyen  Yüceer her zaman belediyenin yanında olacaklarını ve destek vereceklerini söyledi.

Haber: Uğur Can Avcılar 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.