Yüceer: “El birliğiyle bu günleri de atlatacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy’de yaptığı bir dizi ziyaret kapsamında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti

Yüceer: “El birliğiyle bu günleri de atlatacağız”
26 Ağustos 2016 Cuma 17:08

ÇTSO ZİYARETİNDE BULUNDU 
 
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarete CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Başkan Yardımcıları İsmail Akın ve Mustafa Seçkin, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Sifil, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ile CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 
 
“BU ZİYARETLER BİZE ÖNEM VERDİĞİNİZİ GÖSTERİYOR” 
 
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu tip ziyaretlere çok önem verdiklerini ifade eden ve gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini ile getiren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Bu ziyaretler bize önem verdiğinizi gösteriyor. Biz burada Çerkezköy’ü temsil ediyoruz. Çerkezköy Türkiye’nin sayılı ilçelerinden birisidir. Ülkemiz çok korkunç bir darbe girişimini atlattı. Fakat bu durum sanayicimizin üretiminde ya da yatırımlarımızda hiçbir sıkıntı oluşturmadı. Ben yaşanan olayların etkisinin 2017’de kendisini göstereceğini düşünüyorum” diye konuştu. 
 
“ÜLKEMİZDE 15 TEMMUZ GECESİ KORKUNÇ BİR OLAY YAŞANDI” 
 
Çerkezköy bugün bir markaysa, bunun Çerkezköy ve Türkiye için büyük bir öneme sahip olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ve bu türdeki kurum ve kuruluşların sayesinde olduğunu ifade eden CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, “Ülkemizde 15 Temmuz gecesi korkunç bir olay yaşandı. İnşallah el birliği ile bu günleri de atlatacağız.” dedi. 
 
“ARTVİN’DEKİ SALDIRI ÇOK ÜZÜCÜ VE DÜŞÜNDÜRÜCÜDÜR” 
 
Ziyarette basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Candan Yüceer, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Fırat Kalkanı Operasyonu ve Artvin’de yaşanan çatışmalarla ilgili soruya, “Artvin’deki saldırı çok üzücü ve düşündürücüdür. Kaybımız olduğu için çok üzüntülüyüz. Öncelikle kaybımız için Allah’tan rahmet diliyorum. CHP’nin teröre karşı duruşu çok nettir. Nereden, kimden gelirse gelsin teröre her zaman karşı olduk. Sanırım bu tutumumuzdan dolayı böyle bir saldırıya maruz kaldık. Umarım bir daha böyle bir saldırı yaşamayız” ifadelerini kullandı. 
 
“ŞU AN TEK İSTEĞİMİZ ASKERLERİMİZİN SAĞ SALİM GERİYE DÖNMESİDİR” 
 
Açıklamalarına devam eden CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Türkiye’nin refaha, huzura, bilime ve akla ihtiyacı olduğunu söyleyerek, “Bunun için mücadele etmeye devam edeceğiz. Baskıyla, zulümle, terörle olmuyor. Artık bu acıları yaşamak istemiyoruz. Daha güzel şeyler üretmek için siyaset yapmak istiyoruz. Husumet üzerinden, kayıplar üzerinden değil… Yapıcı olmak zorundayız. Buna hepimizin ihtiyacı var. Suriye’yi görüyorsunuz. Bir bölge IŞİD’te, bir bölge Özgür Suriye Ordusu’nda, bir bölge rejim gücünde, bir bölge PYD’de. Birbiriyle acımasızca çarpışan, insan diyemeyeceğim insanlar var. TSK’nın Fırat Kalkanı operasyonu gecikmiş bir operasyon, fakat askerimizin orada olması biraz düşündürücü ve üzücü. Sınır ötesi operasyonlar bizim en son istediğimiz şeydir. Fakat gerekli olduğu durumlarda çaresiz kalınabiliyor. Şu an tek isteğimiz askerlerimizin sağ salim geriye dönmesidir.” dedi. 
 
Haber: Uğur Kılıç 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.