Yüceer hız kesmiyor

CHP Tekirdağ Milletvekili ve Adayı Candan Yüceer, seçim çalışmaları kapsamında Çerkezköy’de esnafla ve yurttaşlarla bir araya geldi. Yüceer, “24 Haziran’da CHP’yi iktidar, Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

Yüceer hız kesmiyor
22 Haziran 2018 Cuma 16:09

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy’de seçim çalışmalarına devam etti. Çerkezköy Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hikmet İşcan’ı ziyaret eden Yüceer, CHP iktidarında muhtarların yetki ve sorumluluklarını tek bir kanunda toplanacağını söyledi. Türkiye Muhtarlar Birliğini kuracaklarını kaydeden Yüceer, muhtarların özlük hakları ve çalışma koşullarını da iyileştireceklerinin sözünü verdi.

ESNAFIN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ
Çerkezköy Gündüz Bakımevini ziyaret eden Yüceer, Cumhuriyet Mahallesi’nde esnafla ve yurttaşlarla bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen Yüceer, CHP iktidarında esnafın bütün sorunlarının çözüleceğini kaydetti.

ESNAF BAKANLIĞI KURACAĞIZ
Esnaf Bakanlığı kuracaklarını bildiren Yüceer, “Esnaf, ekonominin temel direğidir. Ancak son 16 yılda esnafımızın her geçen gün ekonomik gücü azaldı. Sorunlar büyüdükçe, esnaf daha da küçüldü. Ülkemizin ekonomik anlamda kalkınmasını sürdürmesi için esnafımıza ihtiyaç var. Esnafımızın bütün sorunlarını çözeceğiz” dedi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE AİLE SİGORTASI
Çerkezköy'de ev ziyaretleri de yapan Yüceer, Aile Sigortası hakkında bilgi verdi.  Yüceer, her ailenin sigortası olacağını, ihtiyaç sahibi her ailenin aylığı olacağını kaydetti. CHP iktidarında yoksulluğu kökünden kazıyacaklarını kaydeden Yüceer, “Asgari ücret 2200 TL olacak. En düşük emekli aylığı 1500 TL olacak. Bayramlarda emekli iki asgari ücret tutarında ikramiye alacak” dedi.

CHP İKTİDAR, İNCE DE CUMHURBAŞKANI OLACAK
24 Haziran’da CHP’yi iktidar, Muharrem İnce’yi de Cumhurbaşkanı yapacaklarına inancının tam olduğunu belirten Yüceer, “24 Haziran AKP iktidarının sonu olacak. Ülkemiz özlediği demokrasiye; aydınlık, özgür günlere yeniden kavuşacak” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.