Yüceer: Millet için geliyoruz!

CHP Tekirdağ Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Candan Yüceer, seçim startını Çerkezköy’den verdi. Çerkezköy ilçe örgütü ile bir araya gelen Yüceer, esnafı ziyaret etti ve partisinin seçim bildirgesini anlattı.

Yüceer: Millet için geliyoruz!
31 Mayıs 2018 Perşembe 09:58

ÜLKEMİZİN TEK ADAM REJİMİNE İHTİYACI YOK
Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Candan Yüceer, seçim çalışmalarına Çerkezköy’den başladı. Çerkezköy İlçe Başkanlığında ilçe örgütü ile bir araya gelen CHP’li Yüceer, 24 Haziran akşamı ülkeye bahar geleceğini söyledi. TBMM’de çoğunluğu Millet İttifakı’nın alacağını kaydeden Yüceer, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi de Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturtacaklarını belirtti.

BU ÜLKENİN CHP’YE İHTİYACI VAR
Ülkenin 16 yıldır antidemokratik uygulamalarla, tek adamla yönetildiğini kaydeden CHP’li Yüceer, “Bir kişinin iki dudağının arasından çıkan kanun oldu. Bu süreçte demokrasi, hukuk devleti ilkesi askıya alındı. Kişisel hak ve özgürlükler yok edildi. En küçük muhalif ses OHAL bahane edilerek bastırılmaya çalışıldı. Ülkemizin tek adam rejimine ihtiyacı yok. Ülkemizin demokrasiye ihtiyacı var. Cumhuriyete ihtiyacı var, CHP’ye ihtiyacı var. Bu düzene ‘artık tamam’ diyoruz. Millet için geliyoruz. Demokratik, özgür, çağdaş bir ülkeyi kurmak için geliyoruz. Huzurlu yarınlar inşa etmek için geliyoruz.” dedi.

ESNAFA SEÇİM BİLDİRGESİNİ ANLATTI
Yüceer, daha sonra ilçe örgütü ile birlikte Çerkezköy’de esnaf ziyareti yaptı ve partisinin seçim bildirgesini anlattı. Esnafın zor durumda olduğunu, Bağkur primlerini ödeyemediğini, siftah bile edemeden dükkanını kapattığını söyleyen Yüceer, “CHP İktidarında Esnaf Bakanlığı kuracağız. Esnafın kira stopajını kaldıracağız. Esnafa yıllık ödediği vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullandıracağız. Ücretlilerin ve esnafın asgari ücrete kadar olan gelirlerine gelir vergisi muafiyeti tanıyacak şekilde, gelir vergisi dilimlerini yeniden düzenleyeceğiz. Vergiler azalacak, teşvikler artacak, esnaf satacak, memlekete bereket gelecek” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.