Yüceer: Sadece benim afişlerimin toplatıldığı bir süreci ilk kez yaşıyorum

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve 25. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Candan Yüceer, Facebook hesabından yapmış olduğu yazılı açıklamayla Çerkezköy ve Kapaklı’da kaybolan afiş ve posterleri için sitem etti

Yüceer: Sadece benim afişlerimin toplatıldığı bir süreci ilk kez yaşıyorum
25 Mayıs 2015 Pazartesi 17:38

 CANDAN YÜCEER BİR ŞEY Mİ İMA EDİYOR?

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve 25. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Candan Yüceer Facebook hesabından yapmış olduğu açıklamada Çerkezköy ve Kapaklı’da afiş ve posterlerinin kaybolmasına sitem etti. Sadece kendi afiş ve posterlerinin ortadan kaybolduğunu belirten Yüceer’in neyi ima etmek istediği akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

İŞTE YÜCEER’İN O PAYLAŞIMI

Hiçbir şeyin partisine olan sevgisinden ve iktidar olma umudundan daha güçlü olmadığını belirten Yüceer’in paylaştığı ileti şu şekilde:

“İki defadır partililerimin teveccühü ile önseçimde 1. olmuş bir Milletvekiliyim. Ancak Çerkezköy ve Kapaklı İlçelerimizde geceden sabaha posterlerimin kaybolduğu, sadece benim afişlerimin toplatıldığı, asılan resimlerimin indirtildiği bir seçim sürecini ilk kez yaşıyorum. Benim partim dahil tüm partilerin ve adaylarının böyle bir durumla karşılaşmadığını tespit ettim. Her zaman ifade ettiğim gibi hiçbir şey partime olan sevgimden ve iktidar olma umudumdan daha güçlü değildir”



Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.