Yüceer: Sağlıklı olmak, çocuklarımızın sağlığını istiyoruz

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’yı ziyaret etti. 1 Nisan’da gerçekleşecek olan Oda Organ Seçimleri’nde Kozuva’ya başarılar dileyen CHP’li Yüceer, ziyaretinde kömürlü termik santralin bölgeye getireceği zararlardan bahsetti.

Yüceer: Sağlıklı olmak, çocuklarımızın sağlığını istiyoruz
22 Mart 2018 Perşembe 18:04

KOZUVA’YA ZİYARET
 
Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’in Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’yı ziyaretine CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Avcılar, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.
 
MUTLUYUZ, UMUTLUYUZ
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Süleyman Kozuva, ‘’Bildiğiniz gibi 1 Nisan’da Oda Organ Seçimlerimiz var. Bizler de Sarı Listeyle bu yarışa giriyoruz. Mutluyuz, umutluyuz. Bizim kendi seçimimizle ilgili pek bir sıkıntımız yok. Önemli olan devletimizin durumu. Şu an süren bir harekat var. Kahraman ordumuza başarılar diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.
 
REKABET BAŞARIYI GETİRİR
 
Rekabetin başarıyı getireceğini söyleyen CHP’li Yüceer, ‘’Rekabet başarıyı getirir ancak bu rekabetin sevgi ve saygı çerçevesinde olması lazım. Fakat bazı zamanlarda bu olmuyor. Ne yazık ki siyasete de bunu yaşıyoruz.’’ dedi.
 
ANLATIMLARIM NET
 
Yüceer’i Meclis konuşmalarında da takip ettiğini ve Yüceer’in sert ve net bir anlatım tarzı olduğunu belirten Kozuva’nın söylediklerine katıldığını ifade eden CHP’li Yüceer, ‘’Çevremdekiler de söylüyor bunu bana. Genelde dolaylı anlatım tercih edildiğini fakat benim farklı bir üslubum olduğunu söylüyorlar. Bende dolaylı anlatım yok. Anlatımlarım net. Sesim de biraz gür olunca sert bir izlenim oluşuyor.’’ dedi.
 
HER İKİ LİSTEYE DE BAŞARILAR DİLEDİ
 
CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı da Oda’nın seçim süreci hakkında konuşarak, ‘’Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamız iyi hizmet ediyor. Önceki dönemlerde iyiydi, sizin döneminizde de eksiksiz. Yaptırdığınız okul sayısı 2’ye ulaştı ki bu Çerkezköy için çok önemli bir hizmet. Rekabette fayda vardır. Seçimde Sarı Listeye de Mavi Listeye de başarılar diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.
 
 YALAN YANLIŞ KONUŞMALAR YAPIYOR

Camcı’nın konuşmalarına tek bir yönden katılmadığını dile getiren Kozuva, ‘’Rekabet her zaman faydalı değildir. Rekabetin tatlısı fayda getirir. Rahmi Bey yalan yanlış konuşmalar yapıp herkesi töhmet altında bırakıyor.’’ dedi.
 
BURASI YÖNETMELİKLERLE YÖNETİLİYOR
 
Rahmi Yılmaz’ın seçim vaatlerinden biri olan ‘Aidatlarda yüzde 50 indirime gitme’ durumu hakkında da konuşan Kozuva, ‘’Bakanlığın talimatı açık. En az 202 TL alacaksınız diyor. Biz 210 TL alıyoruz. Rahmi Yılmaz yüzde 50 indirim yapacağını söylüyor. Yalan. Yapamaz. Burası yönetmeliklerle yönetiliyor. Benim insiyatifimle değil. Üyeleri icraya veriyormuşuz. Biz 5 senede bir bunu yapmak zorundayız. Rahmi Bey’in de bu kararlar alınırken altında imzası var. Eğer ki borcunu ödemeyen üyeler 5’inci yılda icraya verilmezse yönetim kurulu üyesi bu borcu kendi cebinden ödemek zorunda. ’’ açıklamasında bulundu.
 
TERMİK SANTRAL KONUSUNDA HERKESE SORUMLULUK DÜŞÜYOR
 
Ziyaretin sonuna doğru, Çerkezköy ve Kapaklı sınırları içerisinde kurulması planlanan kömürlü termik santralle ilgili açıklamalarda bulunan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, ‘’Bu konuda tedirginiz. Burası zaten sanayi bölgesi. Ben tıp hekimi olarak da kanser vakalarının nereden nereye geldiğini çok iyi biliyorum. Bunun üzerine bir de buraya termik santral yapmaya kalkıyorlar. Seçimlerinizden sonra bu konuyu yeniden görüşüp ortak bir zemin ve ortak akılla bu sürecin daha iyi yönetilmesi gerekiyor. Bunda tüm kurum ve kuruluşların sorumluluğu var. Burada yaşayan, yaşayacak olan biziz. Biz sağlıklı olmak istiyoruz, çocuklarımızın sağlığını istiyoruz.’’ diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.