Yüceer: Tek adam rejimine ‘dur’ diyeceğiz

CHP Tekirdağ Milletvekili ve Adayı Candan Yüceer, seçim çalışmaları için Kapaklı’daydı. Yüceer, Kapaklı Karaağaç Mahallesi’nde vatandaşlara partisinin seçim bildirgesini anlattı. 

Yüceer: Tek adam rejimine ‘dur’ diyeceğiz
12 Haziran 2018 Salı 12:46

CHP Tekirdağ Milletvekili ve Adayı Candan Yüceer, seçim çalışmalarına Kapaklı’da devam etti. Yüceer, Kapaklı İlçe Örgütü ile ilçe başkanlığında bir araya geldi.  Yüceer, “24 Haziran’da tek adam rejimine ‘dur’ diyeceğiz. Halkımızı demokrasiyle, özgürlüklerle, huzurlu bir Türkiye’yle buluşturacağız. Karanlık günler son bulacak, aydınlık günler başlayacak” dedi. 

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE, AİLE MAAŞI
İlçe örgütü ile birlikte esnaf ziyaretleri yapan ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Yüceer, Aile Sigortası projesini hayata geçireceklerinin müjdesini verdi. Yüceer, sosyal yardımları kesmeden, 16 milyon yurttaşın yoksulluk sorununu ortadan kaldıracaklarını belirterek; ihtiyaç sahibi aileler için 1000 TL Aile Maaşı bağlayacaklarını ifade etti ve Aile Maaşı’nı 2018 Eylül ayından itibaren kadınların hesabına yatıracaklarını söyledi. Yüceer, “Aile Maaşı bağlanan ailelere ayrıca aylık 25 TL su desteği, 50 TL elektrik desteği, kış aylarında aylık 100 TL ısınma desteği vereceğiz” dedi. 

ASGARİ ÜCRET 2200 TL
Yoksulluğu bitireceklerini kaydeden Yüceer, “Asgari ücret net 2200 TL olacak. En düşük emekli maaşını bin 500 lira yapacağız. 1 milyon 645 bin emeklimize nefes aldıracağız. Bayramlarda iki maaş ikramiye vereceğiz” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.