Yüceer’den sağlık yorumu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Candan Yüceer ve CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Recep Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette Şahin, Yüceer’den hastane denetimleri hakkında ricada bulundu

Yüceer’den sağlık yorumu
08 Ekim 2015 Perşembe 19:03

 RECEP ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİLER

1 Kasım Milletvekilliği Seçim çalışmalarına Çerkezköy’de devam eden CHP Tekirdağ Milletvekili ve 26. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Candan Yüceer; CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Recep Şahin’i ziyaret etti.

“BEN YANDIM BAŞKALARI YANMASIN”

Muhtar Şahin’e yeniden başsağlığı dileyen ve bir isteği olup olmadığını soran Yüceer’e “Sayın Vekilim, benim sizden tek ricam sağlık kurumlarının denetlenmesidir. Burada hiç denetim yapılmıyor. Bu denetimleri genel anlamda istiyorum. Sadece benim canım yandı diye değil. Benim geri döndürebileceğim bir şey yok ama ben yandım başkaları yanmasın.” dedi.

“HİZMET KALİTESİ ÇOK ÖNEMLİ”

Candan Yüceer ise Muhtar Şahin’e, “Sağlık en önemli mesele. Kesinlikle telafisi yok. Ülkemizde sağlığın durumu hiç iyiye gitmiyor. Kalite kaybı yaşanıyor. Hizmet kalitesi çok önemli. Biz defalarca uyarılarımızı yaptık, yapmaya da devam edeceğiz.” Şeklinde cevap verdi.

Haber: Uğur Kılıç 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.