Yurt dışı gezileri sürüyor

Türk Metal Sendikası'na bağlı Metal Çocuk Kulübü'ne üye olan 2 çocuk karne tatili dolayısı ile Rusya gezisine gönderildi.

Yurt dışı gezileri sürüyor
17 Temmuz 2007 Salı 08:31

Çerkezköy Türk Metal Sendikası'na üye olan ailelerin çocuklarına da hizmet verme amacıyla kurulan ve her yıl yüzlerce çocuğa hizmet veren Metal Çocuk Kulübü 1 haftalık Rusya gezisi düzenledi.

1 HAFTA RUSYA KAROV'DA KALACAKLAR

BSH Elektrikli Ev Aletleri Fabrikası'nda çalışan Eşref Kahraman'ın kızı Betül Kahraman ve yine aynı fabrikada çalışan Asım Çınar'ın oğlu Enis Çınar'ı Rusya Karov'a gönderdiklerini belirten Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, "Metal Çocuk Kulübümüze bağlı iki çocuğumuzu Rusya Karov'a gönderdik. İki çocuğumuz geçtiğimiz günlerde Rusya'ya uçtular ve 1 hafta süreyle orada kalacaklar. 20 Temmuz 2007 saat 15.00'da da tekrar geri dönüş yaparak İstanbul Atatürk Havaalanı'na inecekler.

AMAÇ KÜLTÜR ALIŞVERİŞİ

Rusya'ya giden çocuklarımız burada 1 hafta boyunca tatil yapacaklar, eğlenecekler ve kendileri için düzenlenen gezilere katılacaklar. Her dönem olduğu gibi bu dönem yine üyelerimizin çocuklarını tatile göndermiş olduk. Ayrıca diğer bölgelerin kültürlerini de az da olsa tanıma imkanı bulabilecekler. Üyelerimize ve Türk Metal Sendikası Metal Çocuk Kulübü'ne bağlı çocuklarımıza sosyal, kültürel ve eğitimsel etkinliklerimiz devam edecek" şeklinde açıklamada bulundu. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Rusya gezisinin ikinci turunun da önümüzdeki günlerde yapılacağını ve 2 çocuğun daha Rusya'ya gönderileceğini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.