Yurt kermesinin 16.’sı düzenlendi

Çelebi Öğrenci Yurdu’nun 16. Geleneksel Kermesi yurt bahçesinde düzenlenen törenle açıldı. Kermese katılım yoğun olurken, protokol mensupları kermese katkıda bulunan herkese teşekkürlerini iletti.

Yurt kermesinin 16.’sı düzenlendi
20 Mayıs 2016 Cuma 10:28

YOĞUN KATILIM YAŞANDI

Çelebi Öğrenci Yurdu’nun yurt bahçesinde düzenlenen 16. Geleneksel Kermesine Çerkezköy Kaymakamı metin Kubilay, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, CHP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Hakan Turan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Bölge Sorumlusu Muharrem Davran, Çelebi Öğrenci Yurdu Dernek Başkanı İbrahim Narçın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nair, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü ve aynı zamanda Eğitim Bir Sen Çerkezköy Şube Başkanı Ahmet Üzgün ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN”

Kermesin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Bölge Sorumlusu Muharrem Davran katılımcıları selamlayarak, “Yıllardır öğrenci yetiştiren, yeme, içme ve tahsillerini devam ettiren Çerkezköy İlim ve Kültür Yardımlaşma Derneği’nin kermes açılışına hoş geldiniz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Bu etkinlikler bizlerle sizleri bir araya getiriyor, kaynaşmamızı sağlıyor. Halkımız, esnafımız buraya destek veriyorlar, hibede bulunarak hayır işliyorlar. Emeği geçen herkese yeniden teşekkür ediyor, kermesimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“YAVRULARIMIZA BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR”

Çelebi Öğrenci Yurdu’nun bu yıl 16.’sı düzenlenen Geleneksel Kermesinin açılışında kısa bir konuşma da Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan gerçekleştirdi. Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Uyan, “18 yıldır derneklerimizin faaliyetlerini yakından takip ediyor ve kermeslerine katılıyorum. 18 yıl önce gördüğüm öğrenciler liseyi bitirip üniversiteye başlamışlar. Bu kermeslerimiz o yavrularımıza çok büyük katkı sağlıyor. Başta Dernek Başkanımız ve buraya yiyecek, içecek getirip katkı sağlayan hanım kardeşlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

“HEMŞERİLERİMİZİN BURAYA SAHİP ÇIKACAĞINA EMİNİM”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Çerkezköy halkının kermese sahip çıkacağından emin olduğunu belirterek, “Kermesimize katkı sağlayan kardeşlerimize, annelerimize, ablalarımıza teşekkür ediyorum. Buradan elde edilen gelirler çocuklarımızın geleceğine katkı sağlayacak. Buraya emek veren herkese teşekkür ederim. Hemşerilerimizin buraya sahip çıkacağına eminim. Onlara güveniyorum.” şeklinde konuştu.

AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

Son olarak da Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan da kermesin açılışında emeği geçen herkese teşekkür ederek kermesin hayırlara vesile olmasını dilediler. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi ve katılımcılar yemeklerini yedikten sonra kermesten ayrıldılar.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.