Zabıta eğitim aldı

Kapaklı Belediyesi Zabıta personeline hizmet içi eğitim verildi.

Zabıta eğitim aldı
14 Aralık 2017 Perşembe 12:49

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN YETKİLİ GELDİ
Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerinde Belediye Zabıta İşlemleri ve Yönetmelik Hükümleri, İşyeri Açma ve Çalıştırma Mevzuatı, Kabahatlar Kanunu ve Belediye Cezaları gibi konularda İçişleri Bakanlığı Başkontrolörü Nihat Yıldız tarafından hizmet içi eğitim verildi.
BAŞARILAR DİLEDİ
Eğitime katılan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Belediyemizde görev yapan zabıtalarımızın sürdürülen hizmetlerde sürekli yenilenen mevzuata uyum sağlamaları için düzenlediğimiz hizmet içi eğitimler ile bilgilerinin tazenlediğini ve görevlerinin önemini daha iyi benimsediklerini görüyorum. Halkımıza daha iyi hizmet anlayışı ile bu tür eğitimleri Belediye olarak desteklemekteyiz ve daha sık yapılması için çalışmalar yapmaktayız. Eğitim programına katılan Zabıta müdürümüze ve personeline teşekkür ediyor görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.