Zabıta Haftası Kapaklı'da kutlandı

Zabıta Teşkilatı’nın 181’inci kuruluş yıl dönümü Kapaklı’da da kutlandı. Kapaklı Belediyesi Zabıta Komiser Yrd. Recep Küçük ve zabıta personelleri tarafından Atatürk Büstü'ne çelenk konuldu. Daha sonra saygı duruşuna geçildi. Saygı duruşuna Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da katıldı.

Zabıta Haftası Kapaklı'da kutlandı
07 Eylül 2007 Cuma 08:33

Çelenk koyma töreninden sonra Başkan İrfan Mandalı, Belediye Zabıta Personelini makamında ağırladı. Zabıta Komiser Yrd. Recep Küçük ve zabıta personelleri Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya çiçek sundular. Daha sonra günün anısına birlikte fotoğraf çektirdiler.

Zabıta ekiplerine bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden ve Zabıta Teşkilatı’nın 181. yıl dönümünü kutlayan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Bundan sonraki çalışmalarınızda da aynı başarıyı göstermenizi umuyorum. Koordineli bir şekilde çalışmalıyız. Vatandaşla iyi diyalog halinde olmalıyız. Vatandaşla sürtüşmekten kaçınmalıyız. Başarıda başarısızlıkta hepsi bize olumlu veya olumsuz bir şekilde geri döner. Görülen eksiklikler zaman kaybedilmeden bildirilmelidir" dedi.

Başkanın konuşmasından sonra Kapaklı Zabıta Ekipleri, beldedeki esnafları dolaşarak hayırlı işler dileyip esnafın hal ve hatırını sordular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.