Zabıta Komiserlerinin resmi atamaları gerçekleşti

Yaklaşık 20 gün önce Zabıta Komiserliği kadrosuna girmeye hak kazanan Çerkezköy Belediyesi Zabıta personelinden 8 kişinin ataması gerçekleştirildi

Zabıta Komiserlerinin resmi atamaları gerçekleşti
20 Temmuz 2015 Pazartesi 08:39

 YENİ ARMALARINI ALDILAR

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın makamında yeni armalarını alarak Zabıta Komiserliği görevlerine resmen başlayan Çerkezköy Belediyesi Zabıta personelleri Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından tebrik edildi.

AKAY: “ARKADAŞLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Aldıkları eğitimin akabinde girdikleri sınavdan başarıyla ayrılan Zabıta personelini tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay; “8 arkadaşımız görevde yükselme sınavını başarıyla tamamladılar ve komiserliğe terfii ettiler. Bugün itibarıyla da atamaları gerçekleşti. Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” diye konuştu.

ZABITA KOMİSERLERİNİ TEBRİK ETTİLER

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın konuşmasının ardından Vahap Akay, Başkan Yardımcısı İmdat Özgör ve Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez yeni Zabıta Komiserlerini tebrik ederek başarılar dilediler.

ATAMALARI YAPILDI

Belediye Zabıta Müdürlüğünde çalışan Arzu Akgül, Erol Engin, Yakup Ulaş, Ali Arslan, Sertaç Tıntırlı, Kadir Tural, Nalan Çetin ve Adem Kızılboğa da atamalarının kesinleşmesinin ardından resmi olarak Zabıta Komiserliği görevlerine başladılar.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.