Zabıta pazarda halkın yanında

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk pazarında oluşturulan ürün ağırlık kontrol noktalarıyla denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta pazarda halkın yanında
29 Nisan 2019 Pazartesi 15:47

“HAK GEÇMESİN”
Vatandaşların alışverişlerini gönül rahatlığıyla yapabilmeleri için denetimlerin devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler, halk pazarında oluşturdukları ağırlık kontrol noktaları ile hem pazar esnafımızı denetliyor hem de alışveriş sonrasında halkımızın kafasında oluşabilecek soru işaretlerini gideriyor” dedi. Ticaretin hakkaniyetli bir şekilde devam etmesi ve hak geçmemesi için bu tip kontrollere önem verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Vatandaşlarımızın satın aldığı ürünleri talep üzerine ağırlık kontrol noktalarımızda tartıyor ve hem halkımızın hem de pazar esnafımızın hakkını sonuna kadar savunuyoruz” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.