Zabıta Personeline Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü eğitimi

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT’in Marmara Belediyeler Birliği (MBB) işbirliğinde düzenlediği günü birlik eğitim çalışmalarına, üye belediyelerin Zabıta birimlerinde görevli personeline yönelik olarak “Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü” programı ile devam edildi.

Zabıta Personeline Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü eğitimi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
28 Şubat 2020 Cuma 11:57

Stres ve öfkenin yaşamın bir parçası olduğunu unutmamalıyız…
Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesinde gerçekleştirilen programın açılışında konuşma yapan TRAKYAKENT  Birlik Müdürü Behcet Atlı, “Hizmet içi eğitim çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. TRAKYAKENT olarak, güncellenen mevzuatlarla ilgili üye belediyelerimizin tüm departmanlarında görev yapan personelimizin daha fazla bilinçlenmesi adınadestek olmaya özen gösteriyoruz. Bugün ki çalışmamızı belediyelerimizin Zabıta birimlerinde görev yapan çalışma arkadaşlarımız için tasarladık ve stres yönetimi ve öfke kontrolü konusunda sizleri bilgilendireceğiz. Görevinizin zorluk ve hassasiyetini biliyoruz. Öfke ve stresin yaşamımızın bir parçası olduğunu ve bununla ayrıca baş edebilme konusunda bu eğitim toplantılarının bizlere fazlasıyla katkı sağlayacağını unutmamalıyız. Sizler için başarılı bir eğitim programı olmasını diliyorum ve burada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Eğitim programında,stres yönetimi ve öfke kontrolüana başlığı ile“stres nedir,stresin kaynakları ve belirtileri,oluşma nedenleri, davranışlarımıza etkileri, stresle başa çıkma yöntemleri, stres altındaki kişi tanımları, antisosyal ve sosyal kişilikler, öfke nedir, öfke kontrolü, öfke konusunda oluşabilecek aksaklıkları giderme, problemlerin önüne geçebilme” gibi alt temalarinteraktif ortamda,İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsnü Murat Günaydın tarafından katılımcılarla paylaşıldı.
Prof. Dr. Hüsnü Murat Günaydın, Zabıta personelinin çalışmaya katılımları dolayısıyla memnuniyetini ifade etti ve programın düzenlenmesini sağlayan TRAKYAKENT ve MBB yönetimlerine teşekkürlerini iletti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.