Zabıta Teşkilatı’nın 191. kuruluş yıldönümü kutlandı

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 191’inci yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunan Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, daha sonra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti

Zabıta Teşkilatı’nın 191. kuruluş yıldönümü kutlandı
08 Eylül 2017 Cuma 10:56

ÇELENK TÖRENİ DÜZENLENDİ
4 Eylül 1826 yılında kurulan Zabıta Teşkilatı’nın 191’inci yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk töreni düzenlendi. Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Yusuf Kenan Erez ve Zabıta personeli, saat 09.15’te Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çelenk töreni sona erdi.
BAŞKAN AKAY ZABITA PERSONELİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI
Çelenk töreni sonrasında Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Yusuf Kenan Erez ve Zabıta personeli, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay, Zabıta Teşkilatı’nın 191’inci yaşını kutlayarak Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine çalışmalarında başarılar diledi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.