Zabıtalık özveri gerektiren bir meslektir

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, her yıl 1 – 7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

Zabıtalık özveri gerektiren bir meslektir
05 Eylül 2017 Salı 11:50

1 – 7 EYLÜL ZABITA HAFTASI
Her yıl 1 – 7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası hakkında bir mesaj yayımlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak şu ifadeleri kullandı: “1-7 Eylül tarihlerini her yıl Zabıta Haftası olarak kutluyoruz.
ZABITANIN ÖZEL VE AYRI BİR YERİ VARDIR
1826 yılında Osmanlı döneminde kurulan Zabıta teşkilatı, 191 yıldır halkımıza hizmet veriyor. Pek çok farklı alanda hizmet veren belediyelerde, zabıtanın özel ve ayrı bir yeri vardır. Yıl boyunca 7 gün 24 saat çalışma esasına göre, mesai kavramı olmaksızın çalıştıkları için Zabıtalık özveri gerektiren bir meslektir.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN GÖREN GÖZÜ VE İŞİTEN KULAĞIDIR
Vatandaşlarımızın güvenliği, sağlığı ve mutluluğu için çalışan Zabıta teşkilatımız, halk ile her zaman iç içe olmasından dolayı Büyükşehir Belediyemizin gören gözü ve işiten kulağıdır. Dolayısıyla vermiş olduğumuz hizmetlerde, vatandaşlarla aramızda köprü vazifesi görmektedir.
BAŞARILI ÇALIŞMALARININ DEVAMINI DİLİYORUM
Büyük bir azim ile çalışan Zabıta teşkilatımızın, Zabıta Haftasını kutluyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.