Zafer Bayramı programları belli oldu

Çerkezköylüler, 30 Ağustos–1 Eylül tarihleri arasında bu yıl 2’ncisini gerçekleştirilecek olan Kültür ve Sanat Festivali’nde buluşacak. Sünnet Şöleni, Bisiklet Şenliği, Uçurtma Şenliği ve birbirinden renkli etkinliklerin yer alacağı festival kapsamında 30 Ağustos Zafer Bayramı da ünlü sanatçılar Çerkezköylülerle buluşacak.

Zafer Bayramı programları belli oldu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Ağustos 2019 Perşembe 13:47

MABEL MATİZ SAHNE ALACAK
Çerkezköy Belediyesi 2. Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri 30 Ağustos Cuma günü Kent Park’ta 11.00 – 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan Tavla Turnuvası ile başlayacak. Yine Kent Park’ta 16:00 – 24:00 saatleri arasında Street Ball Turnuvası’nın yapılacağı etkinlikler; saat 20:30’da Belediye Meydanından Kent Park’a kadar gerçekleşecek olan Fener Alayı yürüyüşü ile devam edecek. Festivalin ilk günü, Fener Alayı yürüyüşünün ardından saat 21.30’da başlayacak olan ünlü sanatçı Mabel Matiz’in muhteşem konseri ile sona erecek. Kent Park’ta gerçekleşecek olan konserde ünlü sanatçı Mabel Matiz, seslendireceği birbirinden güzel şarkılarla Çerkezköylülere muhteşem bir gece yaşatacak.
KALBEN DİNLEYİCİLERİ İLE BULUŞACAK
Festivalin ikinci günü ise saat 13:00’da Kızılpınar, Bağlık ve Veliköy Mahalle Evlerinde kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin yer alacağı serginin açılışı yapılacak. Saat 13:30’da Kent Park’ta vatandaşlar için piyano dinletisinin gerçekleştirileceği etkinlikler; Kültür Merkezi’nde Çok Amaçlı Salonlarda saat 13:00’da ve saat 15:00’da Canım Kardeşim adlı çocuk tiyatrosunun sahnelenmesi ile devam edecek. Festivalin ilk günü başlayacak olan Tavla ve Street Ball Turnuvaları, festivalin ikinci gününde de devam edecek. Çerkezköy Belediyesi 2. Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci günü etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Belediyesi ve Özel Optimed Hastanesi işbirliği ile sünnet ettirilen çocuklar için Kent Park’ta saat 17:00’da Sünnet Şöleni düzenlenecek. Sünnet Şöleni kapsamında animasyon gösterileri ve maskotlarla eğlenceli anlar yaşayacak olan çocuklara sünnet hediyeleri verilecek. Festivalin 2’nci günü etkinlikleri Kent Park’ta saat 21:30’da ünlü sanatçı Kalben’in muhteşem konseri ile sona erecek.
EMİRCAN HEMŞEHRİLERİ İLE BULUŞACAK
2. Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri 1 Eylül Pazar Günü gerçekleştirilecek olan programlarla sona erecek. Festivalin 3’üncü gününde de Kızılpınar, Bağlık ve Veliköy Mahalle Evleri’ndeki kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünler sergilenecek. Festival kapsamında geleneksel hale getirilen Bisiklet Şenliği’nin bu yıl 5’incisi; Uçurtma Şenliği’nin de bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirecek. Bisiklet Şenliği’ne katılacak olan vatandaşlar saat 15:30’da Kent Park’tan Kuşbahçe Mevkii’ne hareket edecek. Bisiklet Kortejinin Kuşbahçe Mevkii’ne ulaşmasının ardından saat 16:00’da Uçurtma Şenliği’nin startı verilecek. Uçurtma Şenliği’nde vatandaşlara ücretsiz uçurtma dağıtılacak ve çeşitli ikramlarda bulunulacak. Çerkezköy Belediyesi 2. Kültür ve Sanat Festivali 1 Eylül Pazar günü Kent Park’ta saat 21:30’daki Emircan İğrek konseri ile sona erecek.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.