Zafer Çerkezköy’ün

Tekirdağ genelinde ilk kez düzenlenen uluslararası Taekwondo şampiyonasına 13 il ve 2 ülkeden toplam 320 sporcu katılırken, sporcular kendi kategorilerinde şampiyonluk mücadelesi verdiler. 30 kilogramda Meryem Akgün ve 33 kilogramda Kübra Kepenek kategorilerinde şampiyon olarak Çerkezköy’ü gururla temsil ettiler

Zafer Çerkezköy’ün
02 Eylül 2014 Salı 07:47

KATILIM YOĞUN OLDU
 
Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Uluslararası Taekwondo Zafer Turnuvası’na geniş katılım yaşandı. Şampiyonaya Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Rüştü Eryılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgür ve Atilla Can, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Hyosung firması yöneticileri Sung Ha Moon ve Junki Hong, Güzel Spor Okulu sahibi Fikri Güzel ve Güzel Spor Kulübü Başkanı Bilal Güzel katıldı.
 
BU ORGANİZASYONLAR GENİŞLEYEREK DEVAM EDECEK
 
Şampiyona öncesinde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Şampiyonada yer alan tüm sporcuları tebrik ederek, “Hepinizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum en başta. Bugün bu onurlu günde Azerbaycanlı, Ukraynalı kardeşlerimizle bir araya gelerek Zafer Turnuvası altında buluştuk. Bu turnuvanın düzenlenmesin emeği geçen Fikri Güzel ve Bilal Güzel’e teşekkür ediyorum. Çerkezköy’ümüze Uluslararası bir programın yaşanmasının mutluluğunu yaşarken bir dahaki senelerde bu organizasyonları daha da genişleterek sizlerle buluşturacağız. Kardeş ülke Azerbaycan’dan ve Ukrayna’dan gelen sporcular ile takımlara tek tek teşekkür ediyorum” dedi.
 
SPONSORLARA PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ
 
Konuşmaların ardından Çerkezköy  Güzelspor Kulübü sporcuları yaptıkları Taekwondo gösterileriyle salondaki konuklardan tam not alırken, kategorilerinde mücadele veren sporcuların maçlarında da güzel enstantanelere sahne oldu. Şampiyonaya destek veren ve sponsor olan HYOSUNG firma yöneticileri Sung Ha Moon ve Junki Hong’a teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kendilerine plaket takdim etti. Ayrıca Güzel Spor Okulu Sahibi Fikri Güzel’e de plaket takdim eden Akay böylesine önemli şampiyonanın ev sahipliğini Çerkezköy’ün yapmasının kendileri için gurur verici olduğunu ifade etti.
 
ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

 
Sponsorlara plaket takdiminden sonra birinci programda yarışan ve derece alan sporcuların madalya törenine geçildi. Kategorilerinde ilk üç içine giren sporculara Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Rüştü Eryılmaz tarafından madalya ve ödülleri takdim edildi.
 
MİNİKLERDE BİRİNCİ KÜBRA KEPENEK
 
Şampiyonada derece elde sporcular, 27 kilogram minik erkeklerde birinci Kocaeli’nden Oğuzhan Balaban, ikinci Kocaeli’nden Ömer Kuzu, üçüncü ise yine Kocaelinden İkra Kurt oldu. Bir diğer kategori olan 33 Kilogram Minik Bayanlarda birinci Çerkezköy’den Kübra Kepenek, ikinci Saray’dan İdil Zafer, üçüncü ise İstanbul’dan Şükran Akdemir olurken, 36 kilogram Minik Erkeklerde birinci Çerkezköy’den Yaşarcan Özer, ikinci Kocaelinden Yasin Şahin, üçüncü Kırklarelinden Hasan Arık oldu.
 
30 KİLODA MERYEM AKGÜN BİRİNCİ OLDU
 
30 Kilogram Minik Bayanlar Kategorisi’nde Çerkezköy’den Meryem Akgün birinci olurken, Bursa’dan Sude Ocak ikinci, Ukrayna’dan Chulkova Anastasia üçüncü oldu. Bir diğer kategori olan 45 Kilogram Minik Bayanlarda birinci Saray’dan Işıl Zafer, ikinci Tekirdağ’dan Selvi Dağ, üçüncü ise İrem Sultan oldu. 44 Kilogram Yıldız Bayanlar Kategorisinde ise Kocaelinden Buse Metin, Tekirdağ’dan Aleyna Uzun, Azerbaycan’dan Aşrafova Sanbar oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.