Zafer Kupası Taekwondo Şampiyonası 30 Ağustos'ta

Çerkezköy Belediyesi ev sahipliğinde ve Çerkezköy Güzel Spor Okulu organizasyonluğunda 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlik programı kapsamında Çerkezköy Kapalı Spor Salonu'nda Uluslararası Zafer Kupası 1. Taekwondo Şampiyonası gerçekleşecek

Zafer Kupası Taekwondo Şampiyonası 30 Ağustos'ta
21 Ağustos 2014 Perşembe 07:31

Çerkezköy Belediyesi 30 Ağustos Uluslararası Zafer Kupası 1. Taekwondo Şampiyonası'na Türkiye ile beraber Azerbaycan, İran ve Ukraynalı sporcular da katılacak.
İLK DEFA GERÇEKLEŞECEK
30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Belediyesi ile Çerkezköy Güzel Spor Okulu işbirliğinde düzenlenecek olan 30 Ağustos Uluslararası Zafer Kupası 1. Taekwondo Şampiyonası Çerkezköy Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Şampiyona ile ilgili bilgiler veren Çerkezköy Güzel Spor Okulu Antrenörlerinden Bilal Güzel "Azerbaycan'dan 15 sporcu, İran'dan 15 sporcu, Ukrayna'dan 8 sporcu ve Türkiye'den 27 tane sporcunun katılacağı uluslararası bir Taekwondo şampiyonasına ilk defa ev sahipliği yapacağız" ifadelerini kullandı.
SPORCULAR İÇİN TECRÜBE OLACAK
Düzenlenecek olan şampiyonanın sporculara olumlu etkiler vereceğini ve sporcunun kendine güveninin artacağını sözlerine ekleyen Bilal Güzel "Öncelikle böyle bir şampiyonayı Çerkezköy'de gerçekleştirecek olmak Çerkezköy için güzel bir yatırım olacaktır. Sporcularımız da bu şampiyonayla beraber hem tecrübe kazanmış olacaklar hem de  kendileri için anlamlı bir işe imza atmış olacaklar. İnşallah ilerde de bu tür şampiyonalar düzenleyip bu işi geleneksel hale getiririz" şeklinde konuştu.
4 KATEGORİDE MÜSABAKALAR OLACAK
Şampiyona'da sporcuların 4 kategoride yarışacaklarını dile getiren Bilal Güzel "Minikler'de 9 siklet, Yıldızlarda 4 siklet, Gençlerde 5 siklet ve Büyüklerde 1 siklet olmak üzere toplamda 4 kategori de müsabakalar olacak" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.