Zahit Restaurant Fevzipaşa Spor’u ağırladı

Uzun yıllardır Çerkezköylü vatandaşlara hizmet veren Zahit Restaurant işletmecisi Mustafa Sever, Tekirdağ 1. Amatör Lig B Grubu takımlarından Fevzipaşa Spor’u öğle yemeğinde ağırladı

Zahit Restaurant Fevzipaşa Spor’u ağırladı
14 Kasım 2016 Pazartesi 11:35

ÖĞLE YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİLER
İşletmeciliğini yaptığı Zahit Restaurant’ta Fevzipaşa Sporlu futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu üyelerine öğle yemeği jestinde bulunan Mustafa Sever, “Fevzipaşa Spor camiasını restoranımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Spora ve sporcuya her zaman destek vermek gerekiyor. İnşallah Fevzipaşa Spor’u sezon sonunda Süper Amatör Lig’e yükselmiş olarak görürüz. Takımımıza az da olsa katkıda bulunmak bizi mutlu ediyor. Lig yarışında yöneticilerimize, teknik heyete ve futbolcularımıza başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
TEŞEKKÜR ETTİ
Zahit Restaurant işletmecisi Mustafa Sever’e nazik davetinden dolayı teşekkürlerini ileten Fevzipaşa Spor Yöneticilerinden Orhan Demir, “Takımımıza destek verilmesi güvenin bir göstergesidir. Bu güveni sarsmamak için bu sene şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e yükselmek istiyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz.” dedi.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.