Ziraat Bankası yeni Müdürü görevde

Çerkezköylülere 5 yıldır hizmet veren Ziraat Bankası Çerkezköy Şubesi Eski Müdürü Fecriye Uzun'un Esenler Şubesi'ne atanmasının ardından yerine Tekirdağ Ziraat Bankası Şubesi'nden atanan Memduh Eser göreve başladı.

Ziraat Bankası yeni Müdürü görevde
30 Temmuz 2008 Çarşamba 00:00

14 YILDIR BANKACILIK SEKTÖRÜNDE

1967 yılında Edirne'de dünyaya gelen Eser 14 yıldır bankacılık sektöründe görev yapıyor. Bankacılık sektörüne 1994 yılında Sakarya'da başlayan Ziraat Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Menduh Eser, burada 2 yıl çalışmasının ardından 1996 senesinde Isparta'ya atandı. Burada da 3 yıl görev yapan Kırklareli ve Babaeski şubelerinde de görev yapmasının ardından 2005 yılında Tekirdağ Ziraat Bankası Şubesi'ne atandı. Burada Müdür Yardımcısı görevinde bulunan Eser, daha sonra Çerkezköy'e Müdür olarak atandı.

Çerkezköy'ün çok hareketli bir yer olduğunu belirten Ziraat Bankası Çerkezköy Şubesi Müdürü Memduh Eser, "Son olarak Çerkezköy'e 15 sene önce gelmiştim. Çerkezköy inanılmaz derecede büyümüş ve gelişmiş. Bu gelişmesini sürdürerek Çorlu'ya rakip olacaktır. Çerkezköy hareketli bir yer. Hizmetimize en iyi şekilde devam edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.