Ziraat Bankası’nda iş fırsatı

Ziraat Bankası, bankanın değişik birimlerinde istihdam etmek üzere 1544 eleman alacak. Sınavla yapılacak elaman alımı hakkında bilgi veren Ziraat Bankası Şube Müdürü Memduh Eser, "Genel Müdürlüğümüze Şubemizde eleman ihtiyacı olduğunu iletmiştik. Yapılacak bu sınavla birlikte Bankamızın Çerkezköy Şubesi’nin eleman ihtiyacı giderilecektir" dedi.

Ziraat Bankası’nda iş fırsatı
04 Haziran 2011 Cumartesi 00:00

Ziraat Bankası değişik birimlerinde görev vermek üzere 1500’den fazla eleman alacak. Bu kapsamda Bankanın Çerkezköy Şubesi’nde de istihdam yaratılacağını söyleyen Ziraat Bankası Şube Müdürü Memduh Eser, müracaat için gerekli şartları yerine getirenlerin internet üzerinden başvurularını yapabileceklerini söyledi.
BAŞVURU SÜRESİ 13 HAZİRAN’A KADAR
Ziraat Bankası’nın yapacağı eleman alımı hakkında bilgi veren Çerkezköy Şube Müdürü Memduh Eser şunları dile getirdi:
"Eleman alımına ilişkin sınavı banka kendisi yapacak. Bankanın şubelerinde internet ortamında yapılacak sınav için adaylar, 13 Haziran saat 20.00'ye kadar internetten başvurabilecek.
Bankanın internet sitesinde yer alan duyurulara göre, Ziraat Bankası, 30 iç kontrolör yardımcısı, 100 mali tahlil uzman yardımcısı, 1200 servis görevlisi, 170 tarımsal müşteriler servis görevlisi, 15 Ziraat ve Hayat Emeklilik servis görevlisi, 29 adet Ziraat Sigorta AŞ servis görevlisi olmak üzere, toplam 1554 eleman alacak.
İNTERNET ÜZERİNDEN BAŞVURULACAK
Başvurular, www.ziraatbank.com.tr adresinden yapılabilecek. Şahsen ya da posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecek. Başvurulan pozisyona ilişkin eğitim ve diğer şartlar, aynı internet adresinden öğrenilebilecek. Adaylar, sınava girmek istedikleri iki sınav merkezini seçecek.
Birinci aşama sınav, banka şubelerinde bilgisayar ortamında test metodu ile yapılacak. Adaylar sınav sonuçlarını aynı gün, sınava girdikleri yerden öğrenebilecekler. Başvurusu kabul edilen adayların tümü sınava çağrılacak.
SINAV İKİ AŞAMALI OLACAK
Sınavda başarılı olmak için adayların 100 puan üzerinden 70 ve daha yüksek puan almaları gerekiyor. Ancak, ilan edilen kontenjanın 4 katı sayıda başarılı aday bulunmaması halinde ham sınav puanları mutlak başarı yüzdesi yöntemine göre hesaplanarak 70 ve daha fazla puanı olan adaylar başarılı sayılacak.
Başarılı bulunan adaylar www.ziraatbank.com.tr adresinde ilan edilecek ve bu kişilerden görev yeri tercihi yapmaları istenecek. Adaylar tercihlerine göre en yüksek puandan sıralanacak ve ilan edilen kontenjanın 4 katı sayıda aday ikinci aşamaya geçecek. İkinci aşamada, mülakat, kişilik envanteri, Türkçe kompozisyon, panel mülakat yapılacak."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.