Zirve öğrenci servislerinden SMS’li takip sistemi

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi’nde Akın İş Merkezi’nin 5’nci katında Mayıs ayında hizmete giren S.S. Çerkezköy Zirve Öğrenci ve Personel Servisleri Kooperatifi yeni bir ilke imza attı. Araçlara takılan araç takip sistemi ile veliler isterlerse cep telefonlarından isterlerse de PC üzerinden çocuklarını takip edebilecekler

Zirve öğrenci servislerinden SMS’li takip sistemi
26 Ağustos 2015 Çarşamba 18:00

 İLK KEZ ZİRVE ÖĞRENCİ SERVİSLERİ KULLANIYOR

 

S.S. Çerkezköy Zirve Öğrenci ve Personel Servisleri Kooperatifi araçlarına araç takip sistemi taktı. Yeni başlayan uygulama ile veliler artık çocuklarını hem PC üzerinden hem de cep telefonlarına gelecek SMS ile takip edip haberdar olabilecekler. Uygulamanın Trakya da ilk olduğunu ifade eden S.S. Çerkezköy Zirve Öğrenci ve Personel Servisleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Latif Velioğlu, “bir GSM firması ile anlaşma sağladık ve 10 aracımızı da bu cihazlar monte edildi. Firma yetkililerle yaptığımız görüşmelerde SMS ile takip sisteminin Trakya da ilk kez bizim kooperatifimiz tarafından uygulamaya konulduğu ifade edildi” dedi.

 

SMS İLE VELİLERE HABER VERİLECEK

 

Takip sistemi sayesinde velilerin çocuklarını istedikleri gibi takip edebileceklerini ifade eden Velioğlu, “telefon yada PC’den aracın nerede olduğu, kaç kilometre hızla gidildiği veliler tarafından görülebilecek. Öğrenci servislerimiz öğrencilerin oturduğu bölgeye yaklaştığı zaman velilerimizin belirttiği GSM numaralarına SMS olarak bilgi verilecek. Bu sistemi isteyen velilerimiz kullanabilecek. Firma yetkilileri tarafından SMS ile takip sisteminin Trakya bölgesinde ilk olduğu söylendi” açıklamasında bulundu.

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.