Ziyaeddin Akbulut esnaf ziyaretlerini sürdürdü

AKP Tekirdağ Milletvekili ve İç İşleri Komisyon Başkanı T. Ziyaeddin Akbulut geçtiğimiz gün Çerkezköy'e gelerek seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürdü. Sadece seçim döneminde değil sık sık Çerkezköy'e gelerek esnaf ve vatandaşı ziyaret ettiğini belirten T. Ziyaeddin Akbulut seçim için de esnaftan destek istedi.

Ziyaeddin Akbulut esnaf ziyaretlerini sürdürdü
11 Temmuz 2007 Çarşamba 08:33

TEKİRDAĞ'DA ŞU ANDA BİRİNCİ PARTİYİZ

22 Temmuz'da yapılacak olan Genel Seçimler öncesi yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten AKP Tekirdağ Milletvekili ve İç İşleri Komisyon Başkanı T. Ziyaeddin Akbulut "Genel Merkezimizin Tekirdağ'da yaptırdığı kamu oyu yoklaması sonuçlarına göre şu anda Tekirdağ'da 1. partiyiz. Çıkan sonuçlara göre % 23 bizim, % 21'de CHP'nin oyumuz var. Yani bu durumda Tekirdağ'dan 3 milletvekili kesin çıkartıyoruz, 1 vekil de ortada görünüyor. Ancak 1 haftalık sıkı bir çalışma ile 4 vekili çıkartabiliriz. Bu sonuç ise 3 Kasım seçimlerine göre daha yüksek oyumuzun olduğunu, oy potansiyelimizin arttığını gösteriyor. Oy potansiyelimiz ise ülek bazında % 40'larda seyir etmekte. Ancak amacımız bu durumu daha da arttırmak. Şu ana kadar Tekirdağ'ımızın tüm ilçelerini ve 70 köyünü de gezdik. Buğday'a verilen 45 liralık ücret ile 445 liraya çıkartılan buğday fiyatları ve DGD'lerin zamanında ödenmesi köylünün de memnuniyetini kazandı. Kamuoyu yoklamalarımız, milletin istikrardan yana olması bizi tekrar iktidar yapacak"

8 PEHLİVANA KARŞI GÜREŞİYORUZ

"Tüm partiler şu anda birleştiler ve hepsi tek başımıza bize karşı saldırıyorlar. Onlar seçim çalışmalarına hepsi bir arada devam ediyorlar bizse tek başımıza. Yani resmen 8 pehlivana karşı tek başımıza güreşiyoruz. Birisi bacağımızdan tutmuş, diğer kolumuzdan, ancak milletimiz bize yapılan bu haksızlığa cevabı en iyi şekilde sandıkta verecek.Bizim bundan şüphemiz yok. Özellikle son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin salonu terk etmesi, DP ve ANAP'ın da onların ardından gitmesi, 30 yıldır CHP'ye oy veren vatandaşı bile üzdü. 30 yıldır CHP'ye oy verdiğini söyleyen vatandaş geçtiğimiz gün yaptığımız gezide bize haksızlık yapıldığını ve bu yapılanın çok yanlış olduğunu, bu haksızlık için bize oy vereceğini söyledi. Milletimiz herşeyi görüyor. Biz onların sağduyularına ve bize olan inançlarına güveniyoruz"

ÜLKEYİ KOALİSYONA MAHMUM ETMEYİN, İSTİKRAR SÜRMELİ

"Tüm halkımızın, özellikle Çerkezköy'lü hemşehrilerimizden aynı şekilde desteklerinin sürmesini bekliyoruz. Ülkeyi koalisyona mahkum etmeyin, çünkü koalisyon hükümetleri hep ülkeye zarar vermiştir. İstikrar sürmeli, istikrarın sürmesi için de tekrar AK Partinin tek parti olarak sandıktan çıkmalı. Bunun içinde siz sayın halkımızın, esnafımızın desteğine ihtiyaç var. Desteklerinizi bekliyoruz. Biz Trakya'da bu seçim daha iyi sonuç alacağımızdan eminiz. Kendi bölgemizde bu şekilde bir sonuç alacağımız için mutluyuz" dedi.

Esnaf ve vatandaşla bol bol sohbet eden AKP Tekirdağ Milletvekili ve İç İşleri Komisyon Başkanı T. Ziyaeddin Akbulut desteğin sürmesini istedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.