Zoraki Damat 9 Nisan’da Çerkezköy’de

Romantik komedi türünde 2 perdelik tiyatro oyunu Zoraki Damat, 9 Nisan 2015 Perşembe günü saat 20.00’da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenecek

Zoraki Damat 9 Nisan’da Çerkezköy’de
03 Nisan 2015 Cuma 18:15

 AYŞEN GRUDA BAŞROLDE

San Bobrick’in kaleminden Türkçe’ye uyarlanan Zoraki Damat, Somer Karvan yönetmenliğinde Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenecek. İstanbul Jest Tiyatrosu’nun canlandıracağı 2 sahnelik romantik komedide Ayşen Gruda, Somer Karvan, Ümit Yesin, Şebnem Zorlu, Yeliz Tozan Suat İnal rol alacak.

ROMANTİK KOMEDİ TÜRÜNDE

Yeğenini evlendirmek isteyen bir hala ve her oyundan habersiz damat adayı Burhan... Çılgın hala Mürüvvet'in kararı kesindir. Avukat yeğeni Şebnem'i o istemese de, yıl bitmeden evlendirecektir. Gözüne kestirdiği koca adayı da, olaydan habersiz, mali danışmanı Burhan'dır. Operasyon için düğmeye basan Mürüvvet halanın tetikçisi, yıllardır her işine koşan Cabbar'dır. Bakalım, Burhan'la evlilik hayali kuran nişanlı Pınar, bu aşk çetesinin oyununu bozup, müstakbel eşini kurtarabilecek midir? Olur ya, işler ters giderse hala kuaförü Seyfi'yi B planı olarak tutmaktadır.

9 NİSAN PERŞEMBE SAAT 20.00

Zoraki Damat, 9 Nisan Perşembe günü saat 20.00’da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde ücretsiz olarak tüm Çerkezköy Halkı’na sahnelenecektir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.