Ahududu büyük beğeni topladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında ‘Ahududu’ isimli tiyatro oyunu Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda Çerkezköylü tiyatro severler ile buluştu

Ahududu büyük beğeni topladı
22 Aralık 2017 Cuma 15:19

AYAKTA ALKIŞLANDI
Ünlü tiyatro oyuncuları Melek Baykal ve Suna Keskin’in de rol aldığı ‘Ahududu’ isimli tiyatro oyununa Çerkezköylü tiyatro severler büyük ilgi gösterirken, iki perdelik tiyatro oyununun sonunda ünlü tiyatrocular Melek Baykal ve Suna Keskin başta olmak üzere tüm ekip ayakta alkışlandı.
MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ
Tiyatro severlerin büyük beğeni ile izlediği tiyatro oyununun sonunda Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından usta tiyatrocular Melek Baykal ve Suna Keskin’e teşekkür edilip, çiçek takdim edilirken, Başkan Akay, böylesine güzel bir ekibi Çerkezköy’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.