Burhan Öçal ve Çellistanbul ÇOSB’de sahne aldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) yine büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptı. ÇOSB Bölge Müdürlüğünün kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde dünyaca ünlü perküsyon ustası Burhan Öçal ve Çellistanbul, ÇOSB Konferans Salonunda sahne aldı

Burhan Öçal ve Çellistanbul ÇOSB’de sahne aldı
19 Ocak 2017 Perşembe 14:53

SALON TAMAMEN DOLDU
Katılımın oldukça yoğun olduğu gösteriyi; Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Saim Buyruk ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra sanayicilerle; Çerkezköy ve Kapaklı’dan yüzlerce vatandaş izledi.
DARBUKA ŞOV AYAKTA ALKIŞLANDI
İzleyenlerin dakikalarca ayakta alkışladığı gösteride Burhan Öçal’ın darbuka şovu ise büyük beğeni aldı. Zaman zaman anlattığı fıkralarla ve yaptığı esprilerle de izleyenleri kahkahaya boğan Burhan Öçal ve Çellistanbul, ÇOSB Konferans Salonunda onlarca klasik eser sahneledi.
SALON İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Konserin sonunda Öçal ve Çellistanbul Grubu üyelerine protokol tarafından günün anlamına binaen çiçek takdim edildi. Çiçek takdiminin ardından konuşan Öçal, kendisinin de Trakyalı olduğunu belirterek, Bölgeye böyle bir salon kazandırdıkları için ÇOSB Yönetim Kuruluna teşekkür etti.
Haber: Uğur Kılıç
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.