Çanakkale gezilerine yoğun ilgi

Çerkezköy Belediyesi tarafından Mayıs ayının ortasına kadar sürecek olan Çanakkale Şehitliği gezileri yeniden başladı. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Çanakkale Şehitliği gezilerine katılan Çerkezköylü vatandaşlar 3 otobüs ile Çanakkale’ye giderek 250 bin şehidin bulunduğu tarihi yarımadayı rehber eşliğinde gezdiler.

Çanakkale gezilerine yoğun ilgi
03 Nisan 2018 Salı 18:23

CUMA, CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ
Çerkezköy Belediyesi tarafından Mayıs ayının ortasına kadar haftanın üç günü (Cuma, Cumartesi ve Pazar) Çanakkale Şehitliği’ne düzenlenecek olan ücretsiz gezilerin ilki gerçekleştirildi. Çerkezköy Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Çanakkale gezisinde Çerkezköylü vatandaşlar tarihi yarımadayı rehber eşliğinde gezerken, düzenlenen gezinin ilkine yoğun ilgi gösterdiler.
ÇERKEZKÖY BELEDİLYESİ’NE TEŞEKKÜR ETTİLER
Geziye katılan vatandaşlar sabah saat 06.00’da Çerkezköy’den yola çıkarken gezi sonrası tarihi yarımadadan saat 18.30’da Çerkezköy’e hareket etti. ‘Çerkezköy Tarihi İle Yeniden Buluşuyor’ sloganı ile bu yıl dördüncüsünü düzenlenen Çanakkale gezilerine katılan Çerkezköylüler geziden duymuş oldukları memnuniyeti ifade ederken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkürlerini iletti.
TÜM VATANŞARIMIZ ÇANAKKALE’Yİ GÖRMELİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ‘Çerkezköy Tarihiyle Yeniden Buluşuyor’ sloganı ile düzenlenen gezilere katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Tarihimizde çok önemli bir yeri olan ve 250 bin vatan evladının şehit olduğu tarihi yarımadayı Çerkezköy’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın görmesini, bu eşsiz zaferin nasıl kazanıldığını idrak etmesini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Mehmetçiklerimizin hangi şartlar altında düşmana ‘Dur’ dediğini, Türk Askeri’nin Çanakkale’yi nasıl geçilmez yaptığını yerinde görmek için Çanakkale Gezileri düzenliyoruz. Mayıs ayının ortasına kadar her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günü, vatandaşlarımızdan talep gelmesi üzerine hafta içi diğer günler de tarihi yarımadaya turlarımız olacak. Gezilerimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.