ÇOSB’den 2 bin öğrenciye folklor gösterisİ

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) yeni bir sosyal sorumluluk projesini daha hayata geçirdi. ÇOSB Bölge Müdürlüğü kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde bu defa öğrencilere yönelik bir folklor gösterisi gerçekleştirdi

ÇOSB’den 2 bin öğrenciye folklor gösterisİ
05 Mart 2017 Pazar 13:05

4 SEANS HALİNDE SAHNELENDİ
Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Halk Dansları Topluluğu Çocuk Halk Dansları Topluluğu ÇOSB Konferans Salonunda muhteşem bir dans gösterisi sahneledi. İki gün içerisinde toplam dört seans halinde yapılan gösteriyi Çerkezköy ve Kapaklı’daki İlk ve Ortaokullarda eğitim gören yaklaşık 2 bin öğrenci izleme imkanı buldu.
MEMLEKETİM ADLI ŞARKIYLA FİNAL YAPILDI
Yaklaşık bir saat süren dans gösterisinde, Bitlis, Aşuk Maşuk, Roman, Zeybek, Ankara, Akerdeon, Sarı Gelin ve Karadeniz oyunları sahnelendi. Gösterinin sonunda ise Memleketim şarkısı hep bir ağızdan coşkuyla söylenerek final yapıldı.
ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ 
Dans gösterisini izleyenler arasında, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan da vardı. Gösterinin sonunda ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler tarafından dansçılara çiçek takdim edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.