‘İkinci Bölüm’ keyifle izlendi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü’nün kültür ve sanat etkinlikleri aralıksız devam ediyor. ÇOSB Bölge Müdürlüğü organizasyonuyla İstanbul Devlet Tiyatroları tarafından sahnelenen ‘İkinci Bölüm’ adlı tiyatro oyununa katılım oldukça yoğundu

‘İkinci Bölüm’ keyifle izlendi
31 Mart 2017 Cuma 14:59

YOĞUN KATILIM YAŞANDI
ÇOSB Konferans Salonunda gerçekleşen programa; Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Ergen Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur’un yanı sıra yüzlerce tiyatro sever katıldı.
 İKİ PERDE OLARAK SAHNELENDİ
İki Perde olarak sahnelenen İkinci Bölüm adlı tiyatro oyunu izleyenlerden de büyük alkış aldı.
Oyun, eşini kaybetmenin acısını üzerinden atmaya çalışan bir erkek ve yeni boşanmış bir kadınının yaşadıklarını konu ediniyor.
AYAKTA ALKIŞLANDI
Yaklaşık 2 saat süren oyunda, Jennie Malone’u Ayşen İnci, George Schneider ‘ı Şahin Çelik, 
Leo Schneider’ı M. Lebib Gökhan ve Faye Medwick’i Veda Yurtsever İpek canlandırdı. Oyunun sonunda ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur tarafından oyunculara çiçek takdim edildi. Çiçek takdiminin ardından oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.